Концентрат Crown Royale Magic Touch №1 для тонкої та шовковистої вовни 473 мл
Концентрат Crown Royale Magic Touch №1 для тонкої та шовковистої вовни 473 мл - Прев'ю фото №1

Концентрат Crown Royale Magic Touch №1 для тонкої та шовковистої вовни 473 мл

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Crown Royale Crown RoyaleВиробник

Забезпечує надзвичайну легкість укладання вовни. Вовна набуває незвичайної слухняності, мʼякості, не сплутується і не січеться, стає надзвичайно шовковистою.

Crown Royal Magic Touch антистатичний, його називають повний антистатик. Містить інгредієнти, що помʼякшують шерсть та перешкоджають її сплутуванню. Рекомендований для повсякденного застосування в домашніх умовах для тривалого збереження вовни у чудовому стані. Часте застосування не шкодить шерсті. На відміну від інших продуктів фінальної обробки собак, що містять силікони, Crown Royal Magic Touch містить активну емульсію для легкого видалення вовни під час миття з шампунем. Містить помʼякшувачі та натуральні олії, що запобігають сплутуванню, при цьому не залишає масляних слідів на вовні, надаючи природного вигляду та блиску вовни.

Дуже зручний при підготовці собаки до виставки, так як має тривалий ефект. Можна підготувати собаку до рингу з вечора, якщо виставка рано-вранці. Добре випрямляє шерсть, не даючи їй завиватися.

Crown Royale Magic Touch Формула №1 спеціально розроблена для тонкої та шовковистої вовни порід собак: афганська хорт, йоркширський терʼєр, котон де тулеар, командор, мальтійська болонка, папільйон, силки терʼєр, салюки, ши-тцу, петербурзька.

Застосування Crown Royale Magic Touch №1 (концентрована формула):РозвестиCrown Royale Magic Touchу пропорції 1 частина кошти на 15 частин води та більше залежно від вовни собаки. Розпорошити на пасма одночасно злегка розчісуючи і відразу висушіть їх феном, укладаючи.

При частому застосуванні між виставками можна розвестиCrown Royale Magic Touchу наступній пропорції: 1 частина кошти на 7 частин води.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки