Комутатор D-Link DXS-3400-24SC 20xSFP+, 4x10GE/SFP+ L2+
Комутатор D-Link DXS-3400-24SC 20xSFP+, 4x10GE/SFP+ L2+ - Прев'ю фото №1
Комутатор D-Link DXS-3400-24SC 20xSFP+, 4x10GE/SFP+ L2+ - Прев'ю фото №2
Комутатор D-Link DXS-3400-24SC 20xSFP+, 4x10GE/SFP+ L2+ - Прев'ю фото №3

Комутатор D-Link DXS-3400-24SC 20xSFP+, 4x10GE/SFP+ L2+

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Кількість портів
  • 24
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник D-Link D-LinkВиробник

Висока доступність та гнучкість

Комутатор DXS-3400-24SС має модульну схему вентиляторів та живлення. Можливість гарячої заміни означає, що вентилятор і джерело живлення можуть бути замінені без зупинки роботи комутатора. Фізичне та віртуальне стекування дозволяє керувати комутаторами з однієї IP-адреси та забезпечувати резервування підключеним пристроям. Функція Switch Resource Management (SRM) надає користувачам можливість оптимізувати розподіл ресурсів комутатора для вирішення різноманітних мережних завдань.

Універсальне програмне забезпечення

Комплект поставки комутатора DXS-3400-24SC включає програмне забезпечення з широким набором функцій, що задовольняє потреби малого та середнього бізнесу, великих корпорацій та користувачів у студентських містечках. Комутатор підтримує широкий набір функцій другого та третього рівня, таких як VLAN, маршрутизація між VLAN, обробка Multicast-трафіку, Quality of Service (QoS), Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP), Routing Information Protocol (RIP) v1/2, Next Generation RIP (RIPing) та функції безпеки. Управління комутатором DXS-3400-24SC може здійснюватися за допомогою Web-інтерфейсу та інтерфейсу командного рядка CLI.
 
Ethernet без втрати даних

Data Center Bridging (DCB) є обов'язковим встановленням розширень Ethernet для мережевої роботи у дата-центрах. Комутатор DXS-3400-24SC підтримує кілька основних компонентів DCB, таких як IEEE 802.1Qbb, IEEE 802.1Qaz та IEEE 802.1Qau. IEEE 802.1Qbb (Контроль потоку на основі пріоритетів) забезпечує контроль потоку для нівелювання втрат даних під час мережного навантаження. IEEE 802.1Qaz (Вибір розширеної передачі) керує розподілом ширини смуги пропускання серед різних класів трафіку. IEEE 802.1Qau (Повідомлення про навантаження) забезпечує керування навантаженням для потоків даних всередині мережевих доменів з метою запобігання навантаженню. Комутатор DXS-3400-24SC також підтримує комутацію без буферизації пакетів, що скорочує час затримки під час передачі даних у мережі.

Економія електроенергії

Комутатор DXS-3400-24SC оснащений вбудованими інтелектуальними вентиляторами, внутрішніми термодатчиками, що контролюють зміну температури та реагують відповідно на використання різної швидкості вентиляторів за різних температур. При низьких температурах швидкість вентиляторів знижується, що скорочує споживання енергії та знижує рівень шуму.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки