Комутатор D-Link DGS-3130-30PS 24xGE PoE, 2x10GE, 4xSFP+, L3

Код товару: 252763003
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість портів
  • 30
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

D-Link D-LinkВиробник

Надійність

Комутатор DGS-3130-30PS призначений для використання в мережах підприємств та Metro Ethernet, а також для користувачів, яким потрібний високий рівень мережної безпеки та максимальна працездатність. Комутатор оснащений роз'ємом для підключення зовнішнього джерела живлення DPS-7002, що дозволяє забезпечити безперервну роботу пристрою. DGS-3130-30PS підтримує протоколи Spanning Tree (STP) (802.1D, 802.1w і 802.1s), функції Loopback Detection та захисту від широкомовного шторму, які підвищують стійкість до відмов мережі. Крім того, DGS-3130-30PS підтримує технологію Ethernet Ring Protection Switching (ERPS), що забезпечує мінімальний час відновлення роботи кільця (50 мс) після збою. Для розподілу навантаження та підвищення стійкості до відмов при використанні декількох комутаторів DGS-3130-30PS дозволяє скористатися функцією Dynamic 802.3ad Link Aggregation Port Trunking.

Розширені функції безпеки

Комутатор DGS-3130-30PS підтримує такі функції безпеки, як багаторівневі списки керування доступом (ACL), керування штормом та IP-MAC-Port Binding (IMPB) з DHCP Snooping. Функція IP-MAC-Port Binding дозволяє контролювати доступ комп'ютерів до мережі на основі їх IP- та MAC-адрес, а також порту підключення, розширюючи таким чином можливості керування доступом. Завдяки функції DHCP Snooping комутатор автоматично визначає пари IP/MAC-адрес, відстежуючи DHCP-пакети та зберігаючи їх у «білому» списку IMPB.

Політика керування доступом

Комутатор DGS-3130-30PS підтримує такі механізми аутентифікації, як 802.1X, управління доступом на основі Web-інтерфейсу (WAC) та управління доступом на основі MAC-адрес, забезпечуючи простоту розгортання мережі. Після автентифікації індивідуальні політики, такі як приналежність VLAN, політики QoS та правила ACL можуть бути призначені кожному вузлу.

Управління трафіком

DGS-3130-30PS надає набір багаторівневих функцій QoS/CoS, які гарантують, що критичні до затримок мережеві сервіси, такі як VoIP, відеоконференції, IPTV та відеоспостереження будуть обслуговуватися з належним пріоритетом. Функції Traffic Shaping забезпечують гарантовану смугу пропускання даних сервісів у разі високого завантаження мережі. Завдяки підтримці багатоадресної розсилки 2 рівня, комутатор DGS-3130-30PS реалізує обробку IPTV-додатків. Функція IGMP/MLD Snooping на основі вузла забезпечує підключення кількох клієнтів багатоадресної групи до одного інтерфейсу, функція ISM VLAN відправляє багатоадресні потоки до спеціального Multicast VLAN з метою збереження смуги пропускання та підвищення рівня безпеки мережі. Профілі ISM VLAN дозволяють користувачам швидко та легко призначити/замінити встановлені налаштування на портах передплатників багатоадресної розсилки.

Power over Ethernet

24 порти цього комутатора підтримують стандарт IEEE 802.3at PoE. Кожен порт PoE подає живлення потужністю до 30 Вт за загального бюджету комутатора 370 Вт (740 Вт при використанні зовнішнього джерела живлення DPS-7002), що дозволяє користувачам підключати до DGS-3130-30PS пристрої, сумісні зі стандартом 802.3at. Це дозволяє розміщувати обладнання у важкодоступних місцях незалежно від розташування електричних розеток та мінімізувати прокладання кабелю.

Залишити відгук проКомутатор D-Link DGS-3130-30PS 24xGE PoE, 2x10GE, 4xSFP+, L3

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки