Комутатор D-Link DGS-3000-28XS 24xSFP, 4xSFP+, L2

Код товару: 252762603
Комутатор D-Link DGS-3000-28XS 24xSFP, 4xSFP+, L2
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість портів
  • 28
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

D-Link D-LinkВиробник

Надійність

Комутатор DGS-3000-28XS підтримує технологію Ethernet Ring Protection Switching (ERPS, ITU-T G.8032), завдяки якій час відновлення роботи кільця після збою не перевищує 50 мс. Крім цього, комутатор підтримує функціонал агрегування портів на основі стандарту 802.1AX і 802.3ad, застосування якого дає змогу об'єднувати кілька портів у групу, збільшуючи водночас смугу пропускання й підвищуючи відмовостійкість з'єднань для забезпечення безперебійної роботи і розподілу навантаження між декількома мережевими пристроями.

Quality of Service (QoS)

Комутатор DGS-3000-28XS надає набір багаторівневих функцій QoS/CoS, які гарантують, що критичні до затримок мережеві сервіси, як-от VoIP, відеоконференції, IPTV і відеоспостереження, будуть обслуговуватися з належним пріоритетом. Пакети класифікуються на основі різних полів заголовка або визначуваного користувачем вмісту пакета, забезпечуючи можливість пріоритезації трафіку.

Політики керування доступом

Комутатор DGS-3000-28XS підтримує такі механізми аутентифікації, як 802.1X, керування доступом на основі Web-інтерфейсу (WAC) і керування доступом на основі MAC-адрес, забезпечуючи суворий контроль доступу до мережевих ресурсів. Після аутентифікації індивідуальні політики, як-от належність VLAN, політики QoS і правила ACL, можуть бути призначені кожному вузлу. Крім того, комутатор підтримує технологію Microsoft® NAP (Network Access Protection), що дає змогу користувачам заборонити доступ у мережу комп'ютерів, які не відповідають встановленим вимогам безпеки.

Керування

Функція D-Link Single IP Management (SIM) спрощує і прискорює вирішення завдань керування, даючи змогу настроювати, здійснювати моніторинг і обслуговувати кілька комутаторів, під'єднавшись до однієї IP-адреси з будь-якого комп'ютера з підтримкою Web-браузера. Ця технологія дає змогу керувати окремими фізичними комутаторами у віртуальному стеці за допомогою однієї IP-адреси. Крім того, комутатор DGS-3000-28XS підтримує такі інструменти керування, як Web-інтерфейс, SSH, Telnet і консоль, а також стандартизовані протоколи, як-от SNMP, RMON і SSL.

Безпека й аутентифікація

Комутатор DGS-3000-28XS підтримує функції аутентифікації користувача/пристрою, включно з аутентифікацією на основі вузла, яка забезпечує точне керування доступом для кожного пристрою мережі. Для інтеграції з білінговими системами та сервісами реалізована підтримка RADIUS. Цей комутатор також підтримує функцію IP-MAC-Port Binding, яка дає змогу контролювати доступ комп'ютерів до мережі на основі їхніх IP- і MAC-адрес, а також порту під'єднання, розширюючи, у такий спосіб, можливості керування доступом. Функція запобігання атакам ARP Spoofing забезпечує захист мережі зокрема і від атак типу Man-in-the-Middle.

Залишити відгук проКомутатор D-Link DGS-3000-28XS 24xSFP, 4xSFP+, L2

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки