Комутатор D-Link DGS-1510-52X 48xGE, 4xSFP+, SmartPro (DGS-1520-52)

Код товару: 256143703
Комутатор D-Link DGS-1510-52X 48xGE, 4xSFP+, SmartPro (DGS-1520-52)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість портів
  • 53
  • Рівень управління
  • L3
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

D-Link D-LinkВиробник

Особливості: 10G SFP+ порти, використовувані для стекування або uplink-з'єднання   Залежно від реалізованої топології стекування (лінійної або кільцевої) для створення фізичного стека користувачі можуть використовувати один або два порти 10-Gigabit SFP+.

Використовуючи додаткові кабелі можна об'єднати в стек до 6 пристроїв (288 гігабітних портів) і отримати широку смугу пропускання за доступною ціною.

Крім того, в одному стеку можна використовувати будь-які комутатори серії DGS-1510 з метою зручності налаштування, управління, а також пошуку та усунення несправностей.

Підтримуючи швидкість 20 Гбіт/с у режимі повного дуплексу, комутатор DGS-1510 дає змогу під'єднатися до опорної мережі та до серверів, забезпечуючи водночас високу продуктивність. Керування трафіком рівня 3 Комутатори серії DGS-1510 підтримують статичну маршрутизацію, яка створює можливість для зв'язку між різними групами користувачів у різних сегментах VLAN у мережі.

Оскільки комутатори можуть керувати маршрутизацією всередині локальної мережі, обробку виключно зовнішньої маршрутизації трафіку можна доручити мережевому маршрутизатору. Розширені функції рівня 2 Комутатори серії DGS-1510 підтримують низку функцій рівня 2, зокрема IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning Tree і Link Layer Discovery Protocol (LLDP).

Керування потоком IEEE 802.3x дає змогу безпосередньо під'єднати сервери до комутатора для швидкого та надійного передавання даних. QoS, керування смугою пропускання Комутатори серії DGS-1510 підтримують Auto Surveillance VLAN (ASV) і Auto Voice VLAN, і є ідеальним рішенням для розгортання VoIP і відеоспостереження.

Auto Surveillance VLAN - це нова, провідна в галузі технологія, вбудована в комутатори Smart D-Link.

Дана технологія об'єднує дані і передачу відеоспостереження через один комутатор SmartPro, скорочуючи, таким чином, вартість і засоби обслуговування обладнання.

ASV також гарантує якісний перегляд відео в реальному часі і управління без шкоди для передачі звичайних даних мережі.

Функція автоматичного визначення під'єднаного обладнання VoIP дає змогу поміщати "голосовий" трафік у виділену VLAN.

Завдяки максимальному пріоритету та індивідуальним VLAN, ця функція забезпечує якісне і захищене передавання VoIP-трафіку.

Крім того, DSCP маркує Ethernet-пакети з призначенням мережевому трафіку різних сервісів.

На додаток, функція керування смугою пропускання дає змогу мережевим адміністраторам зарезервувати смугу пропускання для різних застосунків, які потребують високої пропускної спроможності або забезпечити максимальний пріоритет.

Залишити відгук проКомутатор D-Link DGS-1510-52X 48xGE, 4xSFP+, SmartPro (DGS-1520-52)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки