Комутатор D-Link DGS-1210-52/FL 48xGE, 4xGE/SFP
Комутатор D-Link DGS-1210-52/FL 48xGE, 4xGE/SFP - Прев'ю фото №1
Комутатор D-Link DGS-1210-52/FL 48xGE, 4xGE/SFP - Прев'ю фото №2
Комутатор D-Link DGS-1210-52/FL 48xGE, 4xGE/SFP - Прев'ю фото №3

Комутатор D-Link DGS-1210-52/FL 48xGE, 4xGE/SFP

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Кількість портів
  • 52
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник D-Link D-LinkВиробник

Функції рівня 2

Комутатор DGS-1210-52 підтримує повний набір функцій рівня 2, включаючи IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning Tree Protocol (STP) і Link Aggregation Control Protocol (LACP). Функція керування потоком IEEE 802.3x дозволяє оптимізувати навантаження на комутатор для підвищення надійності передачі даних. Підтримуючи швидкість на кожному з портів до 2000 Мбіт/с в режимі повного дуплексу, комутатор забезпечує високу продуктивність, необхідну для підключення робочих місць. Комутатор підтримує функцію діагностики кабелю і функцію Loopback Detection. Функція Loopback Detection використовується для визначення петель і автоматичного відключення порту, на якому виявлено петля. Функція діагностики кабелю призначена для визначення стану кручений пари, а також типу несправності кабелю.

Захист від статичної електрики

Все Ethernet-порти підтримують вбудований захист від статичної електрики до 6 кВ. Вона забезпечує стійкість мідних портів до навіяного напрузі і запобігає пошкодженню комутатора і підключених до нього пристроїв.

Мережева безпека

Функція D-Link Safeguard Engine забезпечує ефективний механізм захисту комутатора від вірусів і шкідливого трафіку. Аутентифікація на основі порту 802.1X дозволяє використовувати зовнішній сервер RADIUS для авторизації користувачів. Крім цього, функція списків керування доступом (ACL) збільшує безпеку мережі, фільтруючи трафік, що виходить від несанкціонованих MAC/IP-адрес.

Зручне керування

Комутатор DGS-1210-52 підтримує програму D-View 7 і інтерфейс командного рядка (CLI) через Telnet і SSH. D-View 7 є системою мережевого керування, яка дозволяє управляти найбільш важливими параметрами, такими як працездатність, надійність, гнучкість і безпеку.

Економія електроенергії

Завдяки технології D-Link Green комутатор DGS-1210-52 дозволяє економити електроенергію без шкоди для продуктивності і функціональних можливостей. Комутатор визначає статус з'єднання для кожного порту і забезпечує автоматичний перехід неактивних портів в сплячий режим. Завдяки використовуваному чіпсету комутатор DGS-1210-52 дозволяє істотно скоротити енерговитрати.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки