Клавiатура SteelSeries Apex Pro TKL 2023 (SS64856)

Код товару: 259050603
Клавiатура SteelSeries Apex Pro TKL 2023 (SS64856)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підсвітка клавіш
  • RGB
  • Кількість клавіш
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

SteelSeries SteelSeriesВиробник

APEX PRO TKL (2023) Найшвидші у світі регульовані перемикачі OmniPoint 2.0 з 11-кратним прискоренням відгуку та 10-кратним прискоренням спрацьовування. Налаштування чутливості кожної клавіші від швидкої (0.2 мм) до повного натискання клавіші (3.8 мм). Запрограмуйте дві різні дії на ту саму клавішу для потужних ігрових шорткатів. OLED Smart Display миттєво відображає інформацію з ігор та програм. Готовий до кіберспорту дизайн без цифрового блоку. Найшвидша і найдосконаліша клавіатура у світі легко справляється з усіма завданнями, незалежно від того, чи потрібні вам найшвидші натискання клавіш в іграх, щоб знищити конкурентів, або навмисні натискання для точного набору тексту — сила у ваших руках.

Регульовані перемикачі Omnipoint 2.0 Adjustable Switches. Нові перемикачі OmniPoint 2.0 використовують найсучасніші магнітні датчики для миттєвої безконтактної активації, натиснувши клавішу, щоб отримати те, що ви хочете – швидкість.

Клавіші дій 2-в-1 Запрограмуйте дві дії на одну клавішу, залежно від того, як її натиснете. Ідіть вперед з легким натисканням клавіші, а потім біжіть, натискаючи ту ж клавішу глибше.

Створіть власні просунуті комбо, щоб обігнати конкурентів. Максимальна регульованість. Абсолютна точність і неперевершена персоналізація у вас під рукою.

Налаштуйте відстань реєстрації натискань клавіш з точністю до 0.1 мм.

Ви надаєте перевагу легкому дотику 0.2 мм або тверде натискання 3.8 мм, вибір за вами. В 11 разів швидше відгуку в 10 разів швидше спрацьовування в 2 рази більше довговічності. У порівнянні зі стандартними механічними клавіатурами OLED Smart Display OLED Smart Display – це інтегрований командний центр, що дозволяє налаштовувати параметри, змінювати профілі та переглядати оновлення на льоту. Готовий до кіберспорту дизайн TKL. Компактна форма без цифрового блоку зберігає дорогоцінний простір на столі для великих рухів мишею, наближаючи вас до перемоги. SteelSeries Engine Розкрийте унікальні можливості Apex Pro TKL за допомогою Engine.

Прив’язка дії клавіш 2-в-1, RGB-підсвічування кожної клавіші і точки спрацьовування, що настроюються - все це можна запрограмувати за допомогою цього простого у використанні програмного забезпечення.

Алюмінієвий сплав авіаційного класу Металева верхня пластина серії 5000 ідентична алюмінію, що використовується в літаках, що забезпечує підвищену жорсткість і стабільність конструкції протягом усього терміну служби.

Double Shot PBT Кейкапи. Стійкі до вицвітання PBT кейкапи мають унікальну текстуру, яка покращує відчуття натискання клавіш та підвищує точність набору тексту.

Знімний кабель USB Type-C в оплетці. Міцний та знімний кабель USB-C в оплетці стійкий до зношування у повсякденному житті.

Регульований по висоті нахил ніжок. Оптимальне розташування клавіатури для зручної гри під час тривалих сеансів. Ніжки з регульованим нахилом забезпечують три варіанти висоти клавіатури.

Залишити відгук проКлавiатура SteelSeries Apex Pro TKL 2023 (SS64856)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки