Клавіатура механічна Razer BlackWidow V4 X, 110key, Yellow Switch, USB-A, EN/RU, RGB, чорний (RZ03-04702500-R3R1)

Код товару: 254095503
Клавіатура механічна Razer BlackWidow V4 X, 110key, Yellow Switch, USB-A, EN/RU, RGB, чорний (RZ03-04702500-R3R1)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підсвітка клавіш
  • RGB
  • Інтерфейс
  • USB
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Razer RazerВиробник

6 СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ КЛАВІШ МАКРОСІВ Для настроювання керування на кінчиках ваших пальців Легкодоступні клавіші макросів, які можна запрограмувати під свій стиль гри, збагатять ваш арсенал команд: від використання суперздібностей до оптимізації перемикання умінь. БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНЕ КОЛІЩАТКО І ДОДАТКОВІ МУЛЬТИМЕДІЙНІ КЛАВІШІ Для зручного керування Ці елементи дозволяють зупиняти, відтворювати, пропускати та регулювати будь-який параметр - від яскравості до гучності.

Насолоджуйтесь улюбленими розвагами з повною зручністю. МЕХАНІЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ RAZER™ 3-ГО ПОКОЛІННЯ Для швидкої та точної реєстрації натискань Вибирайте один із двох типів перемикачів - кожен зі своїми особливими якостями: зелені перемикачі з клацанням та тактильним зворотнім зв'язком, що характеризуються чітким моментом спрацьовування, або швидкі жовті перемикачі з плавним та тихим ходом. НА БАЗІ RAZER CHROMA™ RGB Для створення індивідуального підсвічування для кожної кнопки Конструкція перемикачів забезпечує більш яскраве та рівномірне підсвічування цієї клавіатури.

Ви зможете застосувати до кожної клавіші будь-який з 16,8 млн колірних відтінків, а також різні світлові ефекти, включаючи динамічне підсвічування для сотень ігор з підтримкою Chroma. ДВОКОМПОНЕНТНІ КЕЙКАПИ З АБС Для тривалої служби при активному використанні Завдяки двокомпонентному процесу лиття написи на кнопках ніколи не зітруться.

Крім того, стінки кейкапів додатково потовщені, що робить їх надзвичайно міцними та готовими до інтенсивної гри. ЗВУКОПОГЛИНАЮЧА ПІНА І ПОКРИТІ МАСТИЛОМ СТАБІЛІЗАТОРИ Для зниження шуму клавіатури Завдяки шару спеціальної піни під друкованою платою та покритим мастилом стабілізаторам, що зводять шум до мінімуму, Razer BlackWidow V4 X забезпечує не лише відмінні відчуття під час друку, але й приємно звучить.  .

Залишити відгук проКлавіатура механічна Razer BlackWidow V4 X, 110key, Yellow Switch, USB-A, EN/RU, RGB, чорний (RZ03-04702500-R3R1)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки