Kaytee Clean & Cozy White Клин & Козі ЧИСТО & затишно БІЛИЙ підстилка для гризунів, целюлоза білий 8 (946269)

Код товару: 250922703
Kaytee Clean & Cozy White Клин & Козі ЧИСТО & затишно БІЛИЙ підстилка для гризунів, целюлоза білий 8 (946269)
  • 737 кешбек 9,22
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

KayteeВиробник

Преміальна підстилка Kaytee Clean&Cozy White КЛИН&КОЗІ БІЛА - підходить для використання в якості ультра чистою і ультра чистою, м'якою та затишною підстилки кроликам, морським свинкам, хом'якам, щурів, мишей, шиншилам, дегу, хорька та інших гризунів.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ ПРЕМІУМ ПІДСТИЛОК Clean&Cozy КЛИН&КОЗІ: >ГАРАНТОВАНИЙ КОНТРОЛЬ ЗАПАХУ – середовище існування домашнього улюбленця завжди чиста і свіжа.

>ВИНЯТКОВІ ВБИРАЮЧІ ЗДАТНОСТІ - природне вбирає дія і висока абсорбційна здатність целюлози допомагають утримувати вихованця та його помешкання сухим і чистим.

>НАТУРАЛЬНА І БЕЗПЕЧНА – натуральна, не містить ароматичних масел і хімічних компонентів, не токсична при поїданні.

Матеріал, з якого виготовлена підстилка Clean&Cozy, відповідає стандартам FDA щодо харчових продуктів. >БЕЗ ПИЛУ - 99,9% не пильна.

Не буде дратувати дихальні шляхи маленького вихованця.

>ІДЕАЛЬНА ДЛЯ НОВОНАРОДЖЕНИХ – м'яка, пухнаста, тепла і суха сприяє ігор, роїння і гніздування, комфортна для крихітних ніжок і пузіков маленьких домашніх улюбленців.

>ВІДМІННО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ПІСЛЯОПЕРАЦІЙНОГО УТРИМАННЯ - м'які і чудово вбирає вологу, порівняно з традиційними підстилками, не дратує і не інфікує рани.

>ТРИВАЛЕ ВИКОРИСТАННЯ і ЛЕГКЕ ПРИБИРАННЯ – завдяки своїм відмінним вбирним якостям служить довше аналогічних підстилки, не кришиться і не розпадається при намоканні, тримає форму, тому не прилипає до дна, і, відповідно, ви витрачаєте набагато менше часу на прибирання житла домашнього улюбленця.

>КОМПАКТНА УПАКОВКА - підстилка спресоване в компактну упаковку, яка гарантує зручність і легку транспортування.

>>Підстилка поглинає рідини В 2 РАЗ БІЛЬШЕ ніж тирсу.

>> ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ В ОБ'ЄМІ В 3 РАЗИ – перед використанням рекомендується попереднє розпушування пресованої підстилки.

Обсяг упаковок 4,1 л, 8 л, 28,3 л збільшується в обсязі відповідно до 13,9 л, 24,6 л, 96,3 л.

>>Ультра м'яка і ультра чиста підстилка немов пухнасте біле хмара, в якому вихованцеві дуже комфортно і затишно.

ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ по використанню підстилок КЛИН/КОЗІ: ПЕРЕД ВИКОРИСТАННЯМ.

>Хотим обратить ваше внимание на то, что уникальная подстилка КЛИН&КОЗИ в упаковке СПРЕССОВАННА! Поэтому, перед тем, как поместить подстилку в клетку, ее необходимо распушить и вы получите, как минимум, в 3 раза больше пушистой, легкой и мягкой подстилки для вашего очаровашки.

СКОЛЬКО НАСЫПАТЬ ПОДСТИЛКИ Clean&Cozy В КЛЕТКУ? >Если вы хотите, чтобы ваш маленький питомец рыл норки и строил ходы, рекомендуем разместить на дне клетки подстилку Clean&Cozy слоем, толщиной 5-8 см в зависимости от размера животного.

>Якщо ви використовуєте деревне гранульований наповнювач (пелети), рекомендуємо для захисту маленьких лапок гризуна насипати зверху деревних гранул підстилку КЛИН&КОЗІ, шаром товщиною 2-3 див.

В такому разі ніжні лапки вашого улюбленця будуть під экстразащитой - він буде відчувати себе більш комфортно! Але не зможе рити норки, т. к.

невелика товщина підстилки Clean&Cozy не дозволить йому глибоко зариватися, а деревні гранули, які знизу підстилки КЛИН&КОЗІ, не пристосовані для роїння.

>Якщо ваш маленький улюбленець вихований і справно користується лотком, ви можете в якості наповнювача в лоток використовувати кварцовий мега всмоктуючий наповнювач Capsul КАПСУЛ або натуральний всмоктуючий наповнювач Cat Leader КЕТ ЛІДЕР, а в підстилці КЛИН&КОЗІ він зможе жити, як в повітряному хмарі - зможе гратися, нескінченно проривати ходи або гніздитися, він буде веселий і щасливий.

ЯК ЧАСТО МІНЯТИ ПІДСТИЛКУ Clean&Cozy КЛИН&КОЗІ? >Мягкая и воздушная подстилка Clean&Cozy хорошо впитывает влагу и удерживает неприятные запахи.

Поэтому, менять подстилку в клетке необходимо по мере необходимости, а частота уборки будет зависеть от нескольких важных моментов: размера клетки, количества питомце в клетке, размера грызуна, и, немаловажно - пользуется ли ваш маленький питомец лотком с наполнителем или справляет все свои нужды прямо в подстилку.

Залишити відгук проKaytee Clean & Cozy White Клин & Козі ЧИСТО & затишно БІЛИЙ підстилка для гризунів, целюлоза білий 8 (946269)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки