Кавомашина Miele CM 6160, 1.8л, зерно+мелена, автомат.капуч, авторецептів-19, білий (29616001RU)

Код товару: 246664003
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

MieleВиробник

ПОВНА ГАРМОНІЯ СМАКУ ТА АРОМАТУ

Вбудовані і окремі кавові машини Miele однаково радуватимуть вас свіжоприготовленою кавою. Виберіть один із безлічі доступних напоїв, відрегулюйте ступінь помелу, кількість води, температуру та інші параметри та отримайте чашку саме такої кави, яку ви любите найбільше.

БЛОКУВАННЯ ПАНЕЛІ КЕРУВАННЯ

Всього одне просте торкання — і ви зможете повністю заблокувати сенсорну панель кавової машини від випадкових та небажаних натискань. Так ви повністю убезпечитеся від мимовільних дотиків і від дій цікавих дітей, які можуть через незнання включити приготування кави або змінити працюючу програму.

ІНДИВІДУАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ ПРИГОТУВАННЯ

Знайдіть найбільш вдалу комбінацію таких параметрів, як ступінь помелу зерен, їх кількість, температуру, об'єм води і т.д, а потім збережіть це у пам'яті кавової машини. Підберіть потрібні налаштування для кожного користувача або окремого сорту кави — апарат запам'ятає всі необхідні моменти, і вам більше не доведеться тримати у своїй пам'яті безліч рецептів і щоразу вводити їх вручну при бажанні насолодитися улюбленим напоєм.

AROMATICSYSTEM

Місткість для заварювання здатна динамічно розширюватися в міру нагрівання та наповнення гарячою водою. Такий підхід дозволяє більш інтенсивно змішувати воду та каву, завдяки чому аромат напою розкривається набагато краще. Тепер ви зможете повною мірою насолоджуватися не тільки смаком улюбленої кави, а й відчути її справжній аромат.

ONETOUCH FOR TWO

Ця функція є у всіх зернових кавових машинах від Miele. OneTouch for Two дозволяє одним дотиком до сенсорної панелі запустити приготування двох кавових напоїв одночасно. А завдяки швидкому варінню вам більше не доведеться довго чекати на готову каву — подвійно заощаджуйте ваш час!

ВАРІННЯ КАВИ У ВЕЛИКОМУ ОБСЯЗІ ЗА ОДИН РАЗ

Приготуйте каву одразу на всіх гостей! При запуску цієї функції кавова машина приготує до 8 чашок будь-якого напою, включаючи каву, чай або навіть воду. Вам залишається тільки підставити під носик відповідний чайник або кавник, після чого розлити напій по чашках гостей.

ВИКОРИСТАННЯ МЕЛЕНОЇ КАВИ ДЛЯ БІЛЬШОЇ РІЗНОМАНІТНОСТІ

Не потрібно обмежувати себе тільки використанням зерен. У кавових машинах Miele є невеликий висувний лоток, що дозволяє засипати в нього мелену каву і варити її за бажанням. Так ви зможете помітно урізноманітнити ваші кавові напої.

COMFORTCLEAN

Завдяки просунутому покриттю ComfortClean догляд за кавовою машиною значно полегшується, перетворюючись на просту та швидку процедуру. Більшість компонентів апарату можна легко витягти і вимити за допомогою посудомийної машини. Підтримуючи в чистоті механізм для заварювання, ємності для води, контейнер для використаної кавової гущі та інші запчастини, ви забезпечите своїй кавомашині тривалий і безпроблемний термін експлуатації.

ПРОСТИЙ ЗАВАРЮВАЛЬНИЙ МЕХАНІЗМ

Головним «органом» будь-якої кавової машини є заварний механізм. Підтримування чистоти цього компонента гарантуватиме, що смак кавового напою залишатиметься таким, як має бути. Кавомашина Miele дає можливість легко витягти заварний механізм, а якісні матеріали дозволяють швидко промити його за допомогою будь-якої посудомийної машини. Завдяки цьому ви зможете легко дотримуватися гігієнічної чистоти, і ніякі забруднення не вплинуть на смак вашої кави.

ІДЕАЛЬНА МОЛОЧНА ПІНКА

Тепер ви легко зможете приготувати чудову молочну пінку або додати розігріте молоко до улюбленої кави. Один простий натиск — і ви за кілька секунд додасте пінку прямо у вашу чашку, зробивши смак напою м'якшим і приємнішим.

ПРОФІЛІ ДЛЯ КІЛЬКОХ КОРИСТУВАЧІВ

Вам та членам вашої родини більше не доведеться запам'ятовувати рецепти приготування улюблених напоїв. Тепер ви зможете зберігати всю необхідну інформацію прямо у пам'яті кавової машини! Вона дозволить записати до 10 різних профілів, де зберігатиме дані про кількість використовуваної кави, обсяг води, молока і температуру приготування. Кожен із користувачів зможе швидко та легко приготувати саме той напій, який він любить найбільше.

РОБОТА З ТАЙМЕРОМ

Задійте таймери для найбільшої зручності! Запрограмувавши кавову машину потрібним чином, ви зможете отримувати чашку смачної та ароматної кави рано вранці як тільки прокинетеся. Також апарат може автоматично вимикатися в заданий час, або для економії електроенергії, якщо кавова машина тривалий час не використовувалася.

Залишити відгук проКавомашина Miele CM 6160, 1.8л, зерно+мелена, автомат.капуч, авторецептів-19, білий (29616001RU)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки