IP-Радіотелефон DECT Gigaset Comfort 550 AM Black Chrome (S30852H3031S304)

Код товару: 253758003
IP-Радіотелефон DECT Gigaset Comfort 550 AM Black Chrome (S30852H3031S304)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Час в режимі очікування
  • Час в режимі розмови
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gigaset GigasetВиробник

Гнучкість гарантована: Gigaset COMFORT 550AM IP flex

Бездротовий зв'язок - це добре, цифровий - ще краще: Інтернет-телефонія та IP-з'єднання мають багато переваг. Ви отримуєте вигоду від HD-якості звуку, декількох номерів на одне з'єднання та можливості одночасних дзвінків. Для цього просто підключіть телефонну систему IP DECT до порту LAN маршрутизатора або до локальної мережі. Останнє дуже практично, якщо маршрутизатор і телефонна базова станція розташовані далеко один від одного, наприклад, у підвалі або на другому поверсі.

Навігація до досконалості: користування телефоном може бути приємним

Ласкаво просимо до вашої особистої зони комфорту: Gigaset COMFORT 550AM IP flex настільки простий і приємний у використанні, що ніщо не відволікає вас від найважливішого - ваших розмов. Він відповідає найвищим стандартам якості Gigaset, а навігація інтуїтивно зрозуміла. А великий, висококонтрастний кольоровий TFT-дисплей (44 x 35 мм) пропонує все, що можна очікувати від сучасного бездротового телефону: Графіка і шрифти, що забезпечують оптимальну читабельність, різноманітні колірні схеми і символи для роботи з головним меню. Це також дуже зручно, оскільки режим jumbo забезпечує надвелике відображення цифр під час набору. Великі окремі клавіші з помітним натисканням і підсвічуванням клавіатури роблять Gigaset COMFORT 550A IP flex ідеальним помічником у повсякденному житті.

Активація захисту від дзвінків: ваш телефон зручний у користуванні

Коли ваш телефон не перестає дзвонити: Gigaset COMFORT 550AM IP flex може блокувати небажані дзвінки. Нещодавно розроблена функція комфортного захисту від дзвінків надійно захищає вас від рекламних дзвінків або небезпечних телефонних шахраїв. Ви можете легко заблокувати до 70 телефонних номерів: Небажані абоненти можуть бути внесені до чорного списку або перенесені безпосередньо з журналу історії дзвінків. Ви також можете будь-коли заблокувати або вимкнути звук анонімних абонентів. А завдяки контролю часу ви можете визначити періоди, коли ваш телефон повинен або не повинен дзвонити. Однак ви можете надати певним абонентам привілейоване ставлення, заносячи їх до VIP-адресної книги, щоб ви могли поговорити з ними в будь-який час.

Все в адресній книзі: ваш телефон вміє добре спілкуватися

"Ми будемо на зв'язку!" - це часто звучить простіше, ніж є насправді: Куди ти знову записав цей номер телефону? Чи є у них інший номер телефону? І коли у них день народження? Адресна книга Gigaset COMFORT 550AM IP flex робить спілкування зручним, адже в ній можна зберігати до 200 контактів, кожен з яких має три номери телефону. 

Залишити відгук проIP-Радіотелефон DECT Gigaset Comfort 550 AM Black Chrome (S30852H3031S304)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки