Гриль Tefal Inicio Grill Adjust GC242832

Код товару: 258401703
Гриль Tefal Inicio Grill Adjust GC242832
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

999 949 кешбек 37,50
8 299 7 999 кешбек 175
2 659 22 2 072 кешбек 55,75
4 199 3 999 кешбек 65,00
989 959 кешбек 2,50

Характеристики

  • Антипригарне покриття
  • Сенсор визначення товщини продукту
  • Обертання шампура на 360°
  • Захист від перегріву
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Tefal TefalВиробник

Потужний, універсальний гриль. Насолоджуйтеся смаженими стравами ресторанного рівня завдяки потужному і багатофункціональному грилю INICIO GRILL ADJUST.

Потужність 2000 Вт і 3-позиційний регульований термостат дозволяють готувати будь-які страви.

Гриль InicioGrill Adjust легко очищувати завдяки пластинам з антипригарним покриттям, а ергономічний дизайн робить можливим вертикальне зберігання. Потужний, універсальний гриль. Насолоджуйтеся смаженими стравами ресторанного рівня завдяки потужному та багатофункціональному грилю INICIO GRILL ADJUST.

Потужність 2000 Вт і 3-позиційний регульований термостат дають змогу готувати будь-які страви.

Гриль InicioGrill Adjust легко очищати завдяки пластинам з антипригарним покриттям, а ергономічний дизайн робить можливим вертикальне зберігання. Якість без заперечень. Грилі європейського бренду Tefal є лідерами на ринку продажів.

Якість і простота у використанні - є основними критеріями бренду. Помічник на вашій кухні. Електрогриль незамінний, коли немає можливості виїхати на пікнік, через брак часу або через погану погоду.

Прилад дає змогу смажити продукти, прямо не виходячи з дому. Швидко, смачно і корисно. Продукти, приготовані на електрогрилі, виходять соковитими, смачними, корисними.

З грилем GC242832 можна підсмажувати в домашніх умовах стейки, овочі, рибу, сендвічі та інші продукти без олії.

А з потужність 2000 Вт м'ясо буде готове за 5-10 хвилин. Регулятор температури. За допомогою регулятора і трьох варіантів температури, є можливість підібрати необхідну для різних типів продуктів.

Тож овочі, сендвічі, чи м'ясо готуватимуться на оптимальній температурі. Практичність. Ребриста конструкція нагрівальних панелей з литого алюмінію сприяє видаленню надлишків жиру з продуктів, який стікає в спеціальний піддон, що дає змогу готувати акуратно та не втрачаючи соковитості продукту.

Пластини виготовлені з високоякісного матеріалу з антипригарним покриттям, тому під час приготування м'ясо, риба та овочі не підгоряють, а після використання можна легко очистити пластини паперовою серветкою. Легкий догляд і компактне зберігання. Піддон можна легко мити самостійно або в посудомийній машині.

А завдяки спеціальному замочку на ручці гриля, його з легкістю можна зафіксувати в закритому вигляді та зберігати у вертикальному положенні.

Залишити відгук проГриль Tefal Inicio Grill Adjust GC242832

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки