Гребінець для собак Ferplast GRO 5757 PREMIUM (85757899)

Код товару: 249680703
Гребінець для собак Ferplast GRO 5757 PREMIUM (85757899)
  • 301 кешбек 3,77
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Ferplast FerplastВиробник

Гребінець GRO 5757 призначена для догляду за кішками та собаками із середньою та довгою шерстю.

Аксесуар, розроблений для більш ефективного догляду за шерстю і підшерстям тварини.

Хромовані зуби гребінця розташовані в два ряди – довгі і короткі, за рахунок чого забезпечується більш глибоке і ефективне розчісування.

Крім того, обертові зуби допомагають легко і делікатно видалити ковтуни і відмерлі волоски з підшерстя, розгладжуючи його і видаляючи забруднення.

Додаткова перевага забезпечують закруглені кінчики зубів, які не дратують тварина під час розчісування і не пошкоджують шкіру.

Гребінець для підшерстя GRO 5757, безсумнівно, буде дуже корисна в догляді за шерстю Вашого вихованця! Гребінець GRO 5757 відноситься до лінійки аксесуарів для догляду за шерстю домашніх тварин GRO Premium від Ferplast.

Продукція виготовлена з якісних зносостійких матеріалів, які забезпечать довговічність і надійність, а головне - максимальний комфорт під час використання, завдяки інноваційному ергономічному дизайну ручки з покриттям з м'якої гуми.

Ассортимент линейки GRO Premium способен удовлетворить любые потребности в зависимости от вида животного, типа шерсти и необходимых функций, таких как: чистка, уход за шерстью или подшерстком, тримминг, уход за ногтями, удаление паразитов и т.п.

Расческа для подшерстка для собак и кошек Вращающиеся зубчики расположены поочерёдно в два ряда: длинные и короткиеЗубчики из хромированной стали с закругленными концами позволяют избежать повреждения кожи животногоЛегко удаляет колтуны и мертвые волоскиРозчісує і розгладжує вовна, не вириваючи волоссяЕргономічна ручка з м'яким гумовим покриттям для максимального комфортуВисокоякісні зносостійкі матеріали, що гарантують надійність і довговічністьПідходить для тварин з середньою та довгою шерстю.

Залишити відгук проГребінець для собак Ferplast GRO 5757 PREMIUM (85757899)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки