Графічний планшет Huion 23,8" Kamvas Pro 24,4K HDMI,DP,USB-C,DC,USB-A,чорний (GT2401)

Код товару: 253080203
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Роздільна здатність
  • Інтерфейси
  • USB
  • Чутливість до нахилу
  • Швидкість відгуку
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Huion HuionВиробник

Особливості:

Відкрийте для себе новий світ мистецтва

Насолоджуйтесь кожною деталлю своїх робіт на екрані UHD (3840 × 2160) вашого графічного монітора. Не потрібно витрачати час на збільшення і зменшення масштабу, відкриття і закриття програм, тепер у вас є великий творчий робочий простір для підвищення продуктивності.

Пориньте в мільярд кольорів

Графічний монітор оснащений провідною в галузі технологією квантових точок, забезпечує приголомшливу колірну гамму 140% sRGB і коефіцієнт контрастності 1200:1. Екран 4K, що поєднує 1,07 мільярда кольорів (глибина кольору 10 біт), перенесе вас в світ, насичений кольорами і підвищеною надприродною чіткістю.

Зосередьтеся на бездоганній якості зображення з HDR

Huion Kamvas Pro 24 (4K) - перший в галузі графічний монітор, який використовує технологію HDR. Ви можете відкрити функцію HDR, щоб насолодитися більш насиченими кольорами, більш глибоким контрастом і дуже високою яскравістю, щоб створювати динамічні і реалістичні витвори мистецтва.

Позбавтеся від паралакса і відблисків

Скло з покриттям проти відблисків і екран ламіновані для збільшення прозорості та зменшення паралакса. Крім того, антиблікове скло може не тільки ефективно зменшити відображення, але і дати вам можливість малювати стилусом як на папері.

Насолоджуйтесь стабільністю з PenTech 3.0

Перо PW517 без батареї, оснащене новітньою пір'яною технологією Huion - PenTech 3.0, забезпечує стабільність завдяки більш низькому розташуванню наконечника пера, що надає реалістичності намальованому зображенню. Він також підтримує функцію нахилу ±60° і 8192 рівня чутливості до натиску.

Вибір інтерфейсів

Підтримуючи сигнали HDMI і DP, пір'яний дисплей оснащений портом HDMI, портом DP і портами USB-C. Таким чином, ви можете легко підключити його до свого настільного комп'ютера, ноутбука, Mac або пристрою Android. Крім того, що входить в комплект кабель USB-C - USB-C може зручно передавати як дані, так і відео з вашого ПК або пристроїв Android на графічний монітор, що допомагає підтримувати чистоту і порядок на робочому місці.
Примітка: переконайтеся, що порт USB-C ваших пристроїв повинен підтримувати стандарти USB 3.1 Gen1, DP 1.2 і вище, якщо ви хочете використовувати кабель USB-C - USB-C для підключення.

Розширюйте можливості з Kamvas Pro 24 (4K)

Щоб ще більше підвищити ефективність вашої роботи, монітор оснащений двома портами USB-A і роз'ємом для навушників 3,5 мм, який можна використовувати для підключення зовнішніх пристроїв для більшої зручності.

Підвищіть свою продуктивність

Мінімалістичний дизайн без поєднань клавіш допомагає заощадити ваш дорогоцінний робочий простір. В комплекті поставляється Mini Keydial KD100 яку можна повністю налаштувати відповідно до вашого робочого процесу і підвищити ефективність.

Додаткові варіанти підставок

На відміну від інших дисплеїв Kamvas, Pro 24 (4K) оснащений вбудованою металевою інтегрованою підставкою (20°). Крім того, він має отвір Vesa 100 x 100 мм на задній панелі, який можна використовувати з кронштейном для одного монітора ST410 або кронштейном для двох моніторів ST420 для гнучкого регулювання кута.

Спростіть управління екранним меню

Активуйте екранне меню за допомогою пера, утримуючи кнопку увімкнення / вимкнення, а потім використовуйте цифрове перо PW517 для налаштування параметрів екрана. Простий модернізований користувальницький інтерфейс спрощує налаштування яскравості, колірної температури і інших параметрів.

Зв'язок і сумісність

Windows 7 або новіше, Mac OS 10.12 або новіше, Android.

Залишити відгук проГрафічний планшет Huion 23,8" Kamvas Pro 24,4K HDMI,DP,USB-C,DC,USB-A,чорний (GT2401)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки