Гра консольна PS5 Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition, BD диск (3391892030952)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Ігри, що незабаром виходять
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Games Software Games SoftwareВиробник

Коротка передісторія У Міжзем'ї, володінні королеви Марики Безсмертної, розбилося велике Кільце Елден - джерело сили Древа Ерд. Незабаром сини Маріки, напівбоги, оволоділи осколками Кільця Елден - великими рунами.

Однак набута сила розбестила дітей королеви, і вони розв'язали війну - Розкол.

І зреклася них Велика Воля. Тепер же благодать веде Погаслих, позбавлених золотої милості та вигнаних із Міжзем'я. Живі мерці, що давно втратили благодать, вирушайте в Міжзем'я через туманне море і постайте перед Кільцем Елден.

Бо воно чекає на нового повелителя. Новий чарівний світ Подорожуйте Міжзем'ям — новим фентезійним світом, створеним Хідетакой Міядзакі — головним ідеологом легендарної серії ігор DARK SOULS, і Джорджем Р. Р.

Мартіном — автором епопеї «Пісня льоду та полум'я», що потрапила до списку бестселерів The New York.

Розгадайте таємницю неймовірної могутності Кільця Елден.

Боріться з моторошними створіннями, супротивниками з багатою історією і зустрічайтеся з персонажами, які мають свої особисті цілі - благородні або корисливі. Доповнення Shadow of the Erdtree розповідає нову історію, що розгортається у Землях тіней.

Приготуйтеся до таємниць, небезпечних підземель, ворогів та нової зброї. Досліджуйте незвідані території, дивиться в очі страху та відчувайте тріумф перемоги.

Пориньте в захоплюючий світ драм і інтриг, знайомтеся з героями та насолоджуйтеся пригодами. Колекційне видання ELDEN RING Shadow of the Erdtree містить код розширення ELDEN RING Shadow of the Erdtree, 46-сантиметрову статую «Мессмера Цепеша», одного з ключових персонажів-босів у Shadow of the Erdtree, художню книгу та ваучер на завантаження оригінального саундтрека. ! Це видання не включає основну гру ELDEN RING.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки