Гра консольна PS5 EA SPORTS NHL 24, BD диск (1162884)

Код товару: 247136103
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Популярні серії
  • NHL
  • Рік релізу в Україні
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Games Software Games SoftwareВиробник

Хокей об'єднує більше, ніж будь-коли, завдяки підтримці міжплатформності в усіх режимах командної гри в мережі, а також «Моментам HUT», які дозволяють відтворювати класичні моменти з історії хокею та найкращі ігрові моменти сучасності. «Моменти хизування», створені для підсилення автентичності, налічують понад 75 нових способів відсвяткувати гол, а повністю оновлена презентація доповнюється насиченою атмосферою присутності глядачів, що дає вам змогу відчути, ніби ви знаходитеся на справжній грі.

Від святкування голів до ревіння глядачів і голосів у коментаторській будці — значні оновлення презентації створюють таке відчуття від гри на льоду, неначе ви на стадіоні, та дають вам нові динамічні способи радіти голам.

МОМЕНТИ ХИЗУВАННЯ

Трансляція виглядає більш живою, ніж будь-коли, завдяки більш ніж 75 новим анімаціям святкування голів, новим ракурсам камери, світловим ефектам і можливості для гравців налаштувати своє святкування голів, щоб вони могли похизуватися так, як вони хочуть і коли хочуть.

НАСИЧЕНА АТМОСФЕРА ПРИСУТНОСТІ ГЛЯДАЧІВ

Це, безумовно, найенергійніші глядачі NHL на сьогоднішній день. Нові хвилі реакцій виникають у відповідь на значні зупинки, прориви на льоду, кульмінаційні моменти моделі виснаження та драматичні моменти вольової перемоги, завдяки яким стадіон оживає.

УДОСКОНАЛЕННЯ ТРАНСЛЯЦІЙ

Новий запрошений коментатор

До запрошених коментаторів долучилася Шеріл Паундер, ветеран трансляцій і дворазова золота призерка Олімпійських ігор із хокею із шайбою. Її досвід і незрівнянне хокейне чуття вдихають нове життя в перебіг подій у грі.

Динамічні борти на ковзанці

Борти на ковзанці тепер розширюють трансляцію за допомогою доповненої реальності, щоби повідомляти ключову інформацію, зокрема відкладені штрафи, підсумки голів і важливі статистичні дані, або демонструвати декоративні фони, щоби підкреслити ефектні моменти хизування на камеру.

РУШІЙ FROSTBITE

Рушій Frostbite™ продовжує живити EA SPORTS NHL 24 завдяки неперевершеним графічним оновленням для консолей. Від динамічного освітлення до переробленої зовнішності персонажів — Frostbite втілює все це в життя.

Залишити відгук проГра консольна PS5 EA SPORTS NHL 24, BD диск (1162884)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки