Горілка Edbird MA-100S - Б/В
Горілка Edbird MA-100S - Б/В - Прев'ю фото №1
Горілка Edbird MA-100S - Б/В - Прев'ю фото №2
Горілка Edbird MA-100S - Б/В - Прев'ю фото №3
  • Б/В

Горілка Edbird MA-100S - Б/В

  • 249 кешбек 3,12
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Новинка
360 кешбек 4,50
4 950 кешбек 61,88

Характеристики

  • Кількість конфорок
  • 1
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Edbird EdbirdВиробник

Портативна плита з п'єзопідпалом Туристична плита з економною витратою газу. Готуйте із комфортом навіть на природі.

Портативна плита завдяки малим габаритам та невеликій вазі дуже зручна у похідних умовах, на відпочинку.

У цій плиті використовуються стандартні балони 220 грамів, одного балона вистачає до 3 годин роботи.

Коли Ви виїжджаєте на риболовлю чи на відпочинок на кілька днів або просто звикли до комфорту та зручності навіть на природі, Вам знадобиться ця газова плита.

Простота та зручність у використанні, надійність конструкції – це, мабуть, найважливіші властивості настільної газової плити, а використання якісної сталі під час виробництва гарантує довгі роки служби.

Все спрямоване на те, щоб процес розігріву чи приготування їжі зробити максимально комфортним та швидким.

А додатково вбудована система п'єзо-запалювання звільнить Вас від пошуку сірників або запальнички.

Легка та компактна газова плита з якісної нержавіючої сталі. Має вбудований п'єзопідпал. Компактно складається у футляр із нейлону.

Переваги портативної газової плити: Ідеально для відпочинку на природі та на риболовлі - плита з п'єзопідпалом в рази менша за звичайні плити, це ідеальне рішення для любителів відпочинку на природі Плита також підходить для далекобійників Можна використовувати як обігрівач - в холодну пору року або доби можна підвищити температуру повітря, наприклад (у наметі) до 10 °C, а зі спеціальною насадкою значно більше Ціліснолитий корпус – використання якісної сировини при виробництві та надійність конструкції гарантує довгі роки служби Наша портативна плита має захист від: подачі газу підвищеного тиску; захист від витоку газу; захист від неправильної установки балона Легко встановлюється - заміна балона відбувається легко та за лічені секунди, а додатково вбудована система п'єзо-займання звільнить Вас від пошуку сірників або запальнички.

Плита економно використовує газ - в середньому режимі витрата газової суміші: - 120 г/год (пропан), 150 г/год (бутан) Для плитки підходять стандартні цангові балончики Не обтяжить ношу, оскільки вага плити всього 416 х 9 х 8,5 см Особливості туристичної газової плити: Поверхня та паливний відсік із міцної сталі Регулятор дозволяє налаштувати температуру нагріву.

Висока міцність та довговічність конструкції Економно використовує газ, до 3-х годин від 1-го балона Не потрібно сірників так як є вбудований п'єзопідпал Компактні розміри: 9 х 9 х 8,5 см у складеному вигляді Характеристики: Тип газу – пропан, бутан Подвійна ізоляція клапана подачі газу Захист від неправильної установки балона Захист від витоку газу Захист від подачі газу підвищеного тиску Комплектація: Портативна Газова плита Заводська картонна упаковка Сумочка для перенесення Інструкція.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки