uk ru

Газонокосарка-робот Dreame A1 (MLLA7110)

Код товару: 262464203
Газонокосарка-робот Dreame A1 (MLLA7110)
Газонокосарка-робот Dreame A1 (MLLA7110) - Прев'ю фото №1
Газонокосарка-робот Dreame A1 (MLLA7110) - Прев'ю фото №2
Газонокосарка-робот Dreame A1 (MLLA7110) - Прев'ю фото №3
  • 84 999 кешбек 3 187,75
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Вид
  • Роботи газонокосарки
  • Функції робота
  • Таймер
    Датчик дощу
    Багатозональна
    Датчик нахилу
    Датчик перешкод
    Побудова карти ділянки
  • Тип акумулятора
  • Напруга акумулятора
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Dreame DreameВиробник

Робот-газонокосарка Dreame A1 Сучасний та компактний робот-газонокосар Dreame A1 призначений для комфортного та легкого стриження газону.

Використовуючи точне картографування та сенсор обходу перешкод, він легко допомагає підтримувати газон у належному стані.

Досягнення ефективного та точного картографування. Використовує 3D всеспрямований сканер перешкод для найкращого результату. Планує свій маршрут для оптимальної продуктивності. Можливість регулювання висоти стрижки газону. Надчутлива система OmniSense OmniSense - це інноваційна ультрасенсорна система, яка надає комплексне рішення для картографування, точної локалізації та ефективного обходу перешкод під час стрижки газону. Вбудований потужний Lidar. Робот-газонокосарка Dreame A1 вперше оснащений високоточним 3D-лідаром з дальністю виявлення до 70 метрів та всеспрямованим широким кутом огляду 360 х 59 градусів, що дозволяє системі сприймати навколишнє середовище у всіх напрямках і миттєво та точно побудувати карту території. Працює в обхід перешкод. Роботизована косарка A1 здатна уникати 11 типів загальних перешкод завдяки технології всеспрямованого обходу, яка використовується в 3D-сканері.

Шляхом збору даних навколишнього середовища та використання вдосконаленого алгоритму штучного інтелекту, робот-газонокосарка може точно визначати і уникати стандартні садові перешкоди, забезпечуючи безпечне та безпроблемне підстригання газону. Іноваційне планування шляху для скошення трави. Система планування у формі "U" гарантує високу ефективність та рівномірне підстригання газону.

Завдяки цій технології, робот-газонокосарка без проблем обробить територію площею до 1000 м? всього за один день. Регулюйте висоту покосу вашої трави. Висоту стрижки можна легко налаштувати одним натисканням у супроводжуючому смартфоновому додатку або ж налаштувати її вручну відповідно до ваших побажань. Безперервна робота та покос газону. Робот-газонокосарка Dreame A1 автоматично повертається на зарядну станцію при розрядженні акумулятора та після заряджання продовжує стрижку газону, забезпечуючи безперервний та ретельний догляд за вашим газоном. Сучасна та зрозуміла 3Д карта у додатку. Відкрийте для себе захопливу 3D-карту разом із роботом-газонокосаркою Dreame A1 та досліджуйте вашу територію на 360 градусів в будь-який зручний момент. Внесіть зміни на карті та задайте зони покосу. Зручно відредагуйте карту, налаштувавши її під свої потреби, завдяки різноманітним гнучким функціям редагування карток у смартфоновому додатку. Три режими покосу на ваш власний розсуд. За допомогою трьох режимів стрижки - "по всій площі," "по зонах," "по краях і точках" - Dreame A1 легко відповість на всі ваші потреби у підстриганні газону. Міжнародні нагороди. Мета бренду — покращувати якість життя користувачів по всьому світу.

Завдяки такому підходу Dreame посідає провідні позиції в галузі розумної побутової техніки для прибирання.

Актуальний дизайн і високі технічні характеристики цих девайсів відзначені престижними міжнародними нагородами у сфері дизайну та споживчих товарів.

Зокрема, у 2023 році компанія отримала за свої розробки одну за найпрестижніших нагород у галузі дизайнерських та інженерних досягнень — CES Innovation Awards.

А інновації компанії привертають все більше інвесторів для створення девайсів майбутнього. Передові технології та дизайн девайса. Сучасний дизайн верхньої кришки надає Dreame A1 стильний та сучасний вигляд, навіть коли він знаходиться на зарядці.

Девайс має досить інтересний та сучасний вигляд, нібито іноземний корабель їздить по ваших газонах.

До комплекту робота-газонокосарки Dreame A1 входить:

Залишити відгук проГазонокосарка-робот Dreame A1 (MLLA7110)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки