Гарнітура Razer Blackshark V2 + USB Mic Enhancer SE Black/Green (RZ04-03230200-R3M1)

Код товару: 254344303
Гарнітура Razer Blackshark V2 + USB Mic Enhancer SE Black/Green (RZ04-03230200-R3M1)
  • 4 299 кешбек 222,63
Гарантія: 2 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Чутливість мікрофону
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Razer RazerВиробник

50 ММ ДИНАМІКИ RAZER™ TRIFORCE З ТИТАНУ З можливістю індивідуальної передачі високих, середніх і низьких частот, наш новий запатентований дизайн динаміків працює як 3 в 1 - видаючи яскраве звучання з багатими високими частотами і потужними басами. Razer BlackShark V2 також оснащені діафрагмою, покритою титаном, яка додає чистоти звучання вокалу, завдяки чому, команди ваших союзників завжди будуть чутні чітко і ясно. КАРДІОЇДНИЙ МІКРОФОН RAZER™ HYPERCLEAR ІЗ ЗВУКОВОЮ USB КАРТОЮ Пропонуючи поліпшену передачу мови і шумоподавлення, знімний мікрофон на цій кіберспортивній гарнітурі має оптимізований корпус з більш відкритою конструкцією, що забезпечує мінімальну кількість перешкод, що призводить до підвищення чіткості для більш чистого звучання вашого голосу. З підтримкою звукової USB карти, ви можете налаштовувати і покращувати звучання вашого голосу за допомогою Razer Synapse, отримуючи доступ до таких функцій, як Mic Boost, Voice Gate, нормалізація гучності, мікрофонний еквалайзер і шумоподавлення. ПРОСУНУТЕ ПАСИВНЕ ПРИДУШЕННЯ ШУМІВ Від галасливої юрби до шуму вашої установки, вимкніть сторонні звуки і насолоджуйтеся безперервною зосередженістю за допомогою спеціальних закритих навушників, які повністю закривають ваші вуха, і завдяки м'яким амбушурам, що створює ідеальне ущільнення для більшої звукоізоляції. АМБУШУРИ З ПОТОКОВИМ ПЛЕТЕННЯМ І ПІНОЮ З ЕФЕКТОМ ПАМ'ЯТІ Наш новий повітропроникний матеріал зводить до мінімуму накопичення поту і тепла при контакті зі шкірою, а поліпшена щільність ультрам'якої піни значно знижує тиск гарнітури. ЕКСКЛЮЗИВ Razer BlackShark V2 Special Edition відрізняється великою кількістю зелених акцентів у дизайні та йде в комплекті із захисним чохлом для транспортування. THX SPATIAL AUDIO Підвищить своє занурення в гру і дізнайтеся більше про гру за допомогою об'ємного звуку нового покоління, який забезпечує позиційну точність і реалістичну акустику, користуючись перевагами нашої нової функції: Ігрові профілі THX.

Застосовуйте індивідуально налаштовані профілі, які покращують існуючий звуковий дизайн в ваших улюблених іграх.

Обирайте між режимом оточення THX для дійсно реалістичного занурення та змагальним режимом THX для більшої просторової поінформованості. КРОС-ПЛАТФОРМИ НА СУМІСНІСТЬ Ця кіберспортивна гарнітура підключається через аналоговий роз'єм 3.5 мм. або звукову USB карту. Підключення через аналоговий роз'єм 3.5 мм.

працює з безліччю популярних платформ, дозволяючи брати участь в боях на ПК, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch та інших пристроях.* *Мобільні пристрої з доступним портом 3.5мм.

Залишити відгук проГарнітура Razer Blackshark V2 + USB Mic Enhancer SE Black/Green (RZ04-03230200-R3M1)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки