Гарнітура Razer BlackShark V2, USB Mic Enhancer, 3.5мм, чорний (RZ04-03230100-R3M1)

Код товару: 246585103
Гарнітура Razer BlackShark V2, USB Mic Enhancer, 3.5мм, чорний (RZ04-03230100-R3M1)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підтримка звуку
  • 7.1
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Razer RazerВиробник

50мм динаміки RAZER™ TRIFORCE з титану

З можливістю індивідуальної передачі високих, середніх і низьких частот, наш новий запатентований дизайн динаміків працює як 3 в 1 - видаючи яскраве звучання з багатими високими частотами і потужними басами.

Razer BlackShark V2 також оснащені діафрагмою, покритої титаном, яка додає чистоти звучання вокалу, завдяки чому, команди ваших союзників завжди будуть чутні чітко і ясно.

Кардіоїдний мікрофон RAZER ™ HYPERCLEAR зі звуковою USB картою

Пропонуючи поліпшену передачу мови і шумозаглушення, знімний мікрофон на цій киберспортивній гарнітурі має оптимізований корпус з більш відкритою конструкцією, що забезпечує мінімальну кількість перешкод, що призводить до підвищення чіткості для більш чистого звучання вашого голосу.

З підтримкою звукової USB карти, ви можете налаштовувати і покращувати висновок звучання вашого голосу за допомогою Razer Synapse, отримуючи доступ до таких функцій, як Mic Boost, Voice Gate, нормалізація гучності, мікрофонний еквалайзер і шумозаглушення.

Просунуте пасивне придушення шумів

Від галасливої ​​юрби до шуму вашої установки, вимкніть сторонні звуки і насолоджуйтеся безперервною зосередженістю за допомогою спеціальних закритих навушників, які повністю закривають ваші вуха, і завдяки м'яким амбушюрам, що створює ідеальне ущільнення для більшої звукоізоляції.

Амбушюри з потоковим плетінням і піною з ефектом пам'яті

Наш новий повітропроникний матеріал зводить до мінімуму накопичення поту і тепла при контакті зі шкірою, а поліпшена щільність ультрам'якою піни значно знижує тиск гарнітури.

THX SPATIAL AUDIO

Підвищіть своє занурення в гру і дізнайтеся більше про гру за допомогою об'ємного звуку нового покоління, який забезпечує позиційну точність і реалістичну акустику, користуючись перевагами нашої нової функції: Ігрові профілі THX. Застосовуйте індивідуально налаштовані профілі, які покращують існуючий звуковий дизайн в ваших улюблених іграх. Вибирайте між режимом оточення THX для дійсно реалістичного занурення і змагальним режимом THX для більшої просторової поінформованості.

Крос-платформна сумісність

Ця кіберспортивна гарнітура підключається через аналоговий роз'єм 3.5 мм або звукову USB карту. Підключення через аналоговий роз'єм 3.5 мм працює з безліччю популярних платформ, дозволяючи брати участі в боях на ПК, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch та інших пристроях. *

Залишити відгук проГарнітура Razer BlackShark V2, USB Mic Enhancer, 3.5мм, чорний (RZ04-03230100-R3M1)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки