Гарнiтура ігрова HyperX Cloud Stinger, mini-jack/dual 3.5мм, 1.3м/1.7м, чорно-червоний (4P5L7AX)

Код товару: 254343303
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Чутливість мікрофону
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

HyperX HyperXВиробник

Разом із Cloud Stinger Core пропонується 2-річна ліцензія на DTS® Headphone:X®[2] Spatial Audio – технологію для ще більшого занурення в гру та позиціонування джерел звуку й повного контролю над грою.

Для максимального комфорту під час тривалих ігрових сесій вона оснащена амбушурами з високоякісною фірмовою піною HyperX з ефектом пам’яті.

Регульований сталевий слайдер, інтуїтивно зрозумілий регулятор гучності на чашці навушників і мікрофон із шумозаглушенням із поворотним вимкненням роблять цю гарнітуру справді зручною у використанні, а сумісність із різноманітними платформами дозволить насолоджуватися комфортом і покращеним звучанням як на ПК, так і на консолях. DTS® Headphone:X® Spatial Audio[2] Отримайте доступ до 3D-звуку з точним позиціонуванням! Доданий код активації 2-річної ліцензії на технологію просторового звучання DTS® Headphone:X® для розширення сприйняття ігрової картини та повного занурення в звук. Легка гарнітура з чашками, що можуть обертатися на 90° З гарнітурою HyperX Cloud Stinger, що важить усього 275 грамів, буде комфортно грати під час довгих ігрових сесій.

Її навушники обертаються на 90 градусів, тому їх можна зручно скласти на шиї під час перерв у грі. Неймовірне ігрове звучання Глибокі баси, а також чітке звучання в діапазонах високих, середніх і низьких частот дозволять вам із головою зануритися в гру. HyperX Signature Memory Foam Грайте з комфортом годинами завдяки фірмовій піні HyperX з ефектом пам’яті. Регульований сталевий слайдер Конструкція HyperX Cloud Stinger має високоякісні сталеві слайдери, які гарантують довговічність і стабільність. Інтуїтивний регулятор гучності на чашці навушника Повзунок регулювання рівня гучності розташований у нижній частині правої чашки навушників, що спрощує доступ для налаштування гучності звуку. [1] Сумісний із пристроями зі стандартними роз’ємами CTIA. [2] DTS, DTS:X, DTS Sound Unbound, Headphone:X, логотипи DTS і DTS:X є зареєстрованими торговельними марками або торговельними марками компанії DTS, Inc. у США та інших країнах. © DTS, Inc., 2020. УСІ ПРАВА ЗАХИЩЕНО.

Залишити відгук проГарнiтура ігрова HyperX Cloud Stinger, mini-jack/dual 3.5мм, 1.3м/1.7м, чорно-червоний (4P5L7AX)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки