Flexi (Флексі) New Classic M — Повідець-рулетка для собак, стрічка (5 м, до 25 кг) (синій) (DTCL20T5.251.BL.20)

Код товару: 249505603
Flexi (Флексі) New Classic M — Повідець-рулетка для собак, стрічка (5 м, до 25 кг) (синій) (DTCL20T5.251.BL.20)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Flexi FlexiВиробник

Повідці-рулетки від німецької компанії Flexi дадуть змогу не просто вигулювати собаку, а й доставити йому задоволення, оскільки ваш вихованець зможе догодно побігати та водночас бути під постійним вашим контролем.

Цей повідець-рулетка підійде як для тривалих прогулянок або занять із наданням собаці максимальної свободи пересування, так і для переміщень із собакою на короткому повідці.

Повідець-рулетка складається з міцного пластикового корпусу та ремінного повідця, має плавну систему гальмування, яка не зашкодить вашому вихованцю.

Конструкція гальмівної системи дає змогу втягувати повідець під будь-яким кутом нахилу.

Ця модель призначена для вигулу собак великих порід вагою до 25 кг і надасть вашому вихованцеві свободу пересування на відстань до 5 метрів.

Переваги повідця-рулетки Flexi: Надійна, легка й ергономічна конструкція Міцний ремінь підходить для собак вагою до 25 кг Рулетка має міцний корпус із пластику Плавна система гальмування Покращена конструкція дає змогу втягувати-витягувати ремінь під будь-яким кутом Міцний повідець має довжину 5 м і обладнаний карабіном із застібкою, що перешкоджає мимовільному відкриванню та має хромоване покриття Стильний дизайн, яскраві кольори За потреби модель може бути укомплектована боксом для ласощів і ліхтариком (до комплекту не входять) Характеристики: Тип: повідець-рулетка для собак Розмір: M Максимальна вага собаки: до 25 кг Довжина повідця — 5 м Тип повідця: ремінь (стрічка) Колір: синій, рожевий, сірий, зелений Конструктивні особливості: плавна система гальмування, наявність кнопки "стоп" Виробник: FLEXI, Bogdahn International GmbH&Co. KG, Німеччина.

Залишити відгук проFlexi (Флексі) New Classic M — Повідець-рулетка для собак, стрічка (5 м, до 25 кг) (синій) (DTCL20T5.251.BL.20)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки