Фітопаста AnimAll VetLine Kittens&Lactating Cats для кошенят та годуючих кішок, 100 г (150565)

Код товару: 250419803
Фітопаста AnimAll VetLine Kittens&Lactating Cats для кошенят та годуючих кішок, 100 г (150565)
  • 213 кешбек 2,67
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

NoName NoNameВиробник

Фітопаста АнімАлл ВетЛайн Kittens&Lactating Cats для кошенят та годуючих кішок, 100 гНеймовірні зміни відбуваються з кошеням у процесі дорослішання, воно інтенсивно росте і розвивається.

Потреби годуючої кішки у поживних речовинах різко зростають: лактація – один з найбільш енергозатратних періодів.

Тварини у ці важливі періоди повинні отримувати всі необхідні поживні речовини в достатній кількості.Фітопаста містить оптимальне співвідношення компонентів і її вживання допоможе поповнити організм усіма необхідними речовинами.

Засіб сприяє формуванню здорового кістяка і нормальному розвитку та росту тварини, підтримує роботу внутрішніх органів, покращує імунний захист, нормалізує травлення.Фітопаста виготовлена на основі натуральних екстрактів, отриманих шляхом екстракції рослинної сировини, яка перед цим пройшла процес кріодеструкції.

Принцип цієї унікальної технології полягає у розкритті мембрани рослинної клітини під дією низьких температур при подрібненні сировини.

Ця технологія дозволяє зберегти максимальну кількість біологічних активних речовин рослин і практично виключити їх руйнування.Екстракт ламінарії, що входить до складу засобу, поповнює організм вітамінами, макро- і мікроелементами, нормалізує травлення та обмінні процеси, діяльність ЦНС, серцево-судинної і дихальної систем, кров'яний тиск і рівень холестерину в крові, підвищує імунітет.

Екстракт гранату має у своєму складі 15 амінокислот, сприяє кровотворенню, чинить антиоксидантну дію.Складекстракти: ехінацеї пурпурової, глоду, гранату, родіоли рожевої, нагідок, алое вера, кропиви, солодки, пилку квіткового, ламінарії;пробіотики;олії (30%);жири (1%);рослинна клітковина;екстракт дріжджів;ТГОС;допоміжні речовини.ПоказанняДля нормального розвитку і росту організму, для підвищення імунітету, для профілактики нестачі вітамінів в організмі, для підтримки нормального функціонування організму.

Давати тваринам віком старше 6-ти тижнів.ЗастосуванняДавати кожен день кошенятам по 2 см, кішкам по 5 см безпосередньо із туби або додавати у корм.

Тварині давати фітопасту кімнатної температури.Застереження:Не застосовувати при індивідуальній чутливості до компонентів засобу.ЗберіганняЗберігати у темному сухому, недоступному для дітей місці, при температурі від 2°С до 20°С.

Відкриту фітопасту зберігати у холодильнику.Термін придатності: 2 роки.

Залишити відгук проФітопаста AnimAll VetLine Kittens&Lactating Cats для кошенят та годуючих кішок, 100 г (150565)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки