Exclusion Cat Adult Beef консерва для дорослих котів з яловичиною 85 г (8011259004024)

Код товару: 250816503
Exclusion Cat Adult Beef консерва для дорослих котів з яловичиною 85 г (8011259004024)
  • 70 10 62,91 кешбек 0,79
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Exclusion ExclusionВиробник

Монопротеїновий корм із яловичини від італійського розробника кормів Exclusion виготовлений із благородного зерна високої якості та дегідрованого білка яловичини.

Рецептура корму задовольнить потреби всіх дорослих кішок, незалежно від породи.

Корм допомагає підтримати в належному стані сечовивідні шляхи кішок і зміцнити імунітет тварини.

Розроблений у найкращих середземноморських традиціях, містить ягоди граната, малини, чорниці та ожини, багаті антиоксидантами та допомагають організму боротися з наслідками оксидативного стресу.ПЕРЕВАГИ ДАНОГО ТОВАРУ:Повнораціонний збалансований корм, в основі якого дегідроване м'ясо яловичини.

Завдяки зневодненій білку корм поживніший, що запобігає розвитку ожиріння.Спеціальна рецептура допомагає підтримувати правильний мінеральний баланс в організмі.Жирні кислоти омега-3 і 6, рибний жир позитивно впливають на стан шерсті та шкіри.Олія лосося запобігає розвитку шкірних захворювань і випаданню шерсті у тварини.Вітаміни Е і C зміцнюють імунну систему кота та допомагають створити стійкий імунітет до мікробів.Таурин забезпечує правильний розвиток серцевого м'яза та сітківки ока.Містить тільки натуральні компоненти та консерванти. Не містить пшениці, сої, курячого жиру, кукурудзи.

Склад Яловичина (95%), горох, рис, сушена цикорій, лососева олія, ФОС (фруктолігосахариди), псиліум і насіння подорожника, МАН (маннолігосахариди), дегідрований гранат, дегідрована чорниця (0,03%), дегідрована ожина, дегідрована малина.Аналітичні компоненти: сирий білок 9%, сирий жир 6,5%, сира зола 2%, сира клітковина 0,8%, вологість 81%.

Денна норма Дотримуйтеся норм годування, зазначених у таблиці на пакованні, але враховуйте індивідуальні потреби тварини.Потреба в кормі може змінюватися залежно від довкілля, рівня активності та віку вашої тварини.Забезпечте тварині постійний доступ до питної води.

Залишити відгук проExclusion Cat Adult Beef консерва для дорослих котів з яловичиною 85 г (8011259004024)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки