Equilibrio Veterinary Dog 7.5 кг УРІНАРІ лікувальний корм для собак (ЭВСУ7.5)
Equilibrio Veterinary Dog 7.5 кг УРІНАРІ лікувальний корм для собак (ЭВСУ7.5) - Прев'ю фото №1

Equilibrio Veterinary Dog 7.5 кг УРІНАРІ лікувальний корм для собак (ЭВСУ7.5)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Equilibrio EquilibrioВиробник

Equilibrio Veterinary Dog УРИНАРИ лікувальний корм для собак Equilibrio Veterinary Dog УРИНАРИ – лікувальний корм для собак, які страждають струвитным уролітіазом, а також для запобігання струвитных уролитиазов і циститу.

У більшості випадків при сечокам'яній хворобі виникають струвитные уролиты (камені), які складаються з магнію, амонію і фосфатів.

Зменшення цих речовин в раціоні сприяє розчиненню каменів та запобіганню рецидивів.

Контроль живлення для розчинення струвитных каменів у кормі Equilibrio Veterinary Dog УРИНАРИ заснований на комбінації інгредієнтів, які забезпечать організм тварини потрібними поживними речовинами.

У собак струвитный уролітіаз часто супроводжується інфекцією, оскільки в їхній сечі велика концентрація сечовини, яка перетворюється в аміак.

А аміак є будівельним матеріалом для струвитных каменів і відповідає за збільшення рН сечі.

Рекомендується дієта, при якій рівень рН знаходиться між 6,4 і 6,6.

Крім того, для профілактики інфекції сечовивідних шляхів у раціон повинні входити продукти, які злегка підкислюють сечу, а також зменшують кількість магнію і фосфору, з яких складаються струвитные камені.

Важливі складові лікувального раціону: оптимальний рівень натрію: сприяє підвищенню споживання води і подальшого вироблення сечі; низький рівень білка: запобігає перевантаження нирок і сприяє їх нормальному функціонуванню; низький рівень магнію і фосфору: сприяє нормалізації функції нирок; оптимальний рівень рН сечі: забезпечують калію цитрат, холіну хлорид і DL–метіонін.

Показання до застосування: дієтотерапія в якості допоміжного лікування; рекомендується для собак, які страждають струвитным уролітіазом, а також для запобігання струвитных уролитиазов і циститу.

Протипоказання: під час вагітності і лактації; для цуценят; при гіпертонії; при гіперліпідемії; при панкреатиті; при захворюваннях серця і нирок.

Період застосування: до розчинення струвитных каменів, але не більше 6–ти місяців для запобігання рецидивів.

Розмір каменів може впливати на тривалість застосування корму; більш тривале вживання корму можливо тільки по рекомендації ветеринара. ВАЖЛИВО.

У випадках бактеріального циститу перед початком дієти слід застосувати медикаментозне лікування.

Клінічна цінність лікувального корму для собак ЭКВИЛИБРИО УРИНАРИ: увеличение уровня натрия – контроль увеличения потребления воды и последующее выделение мочи (мин. – 0,5%, макс.

– 0,7%); сокращение потребления белка (белок – мин. 19%, макс.

21%: мука из куриных субпродуктов, мука из глютена кукурузы) до уровня достаточного для нормального функционирования организма собаки.

Цель – уменьшение количества мочевины, важного источника для уреазоположительных бактерий и аммиака; сокращение структурных компонентов: магния, аммония и фосфора (магний – мин. 0,05%, макс. 0,1%, фосфор – мин. 0,4%, макс.

0,6%); інгредієнти, які незначно підкислюють сечу : білок, калію цитрат, холіну хлорид, DL–метіонін. Цільовий показник pH >6,4 і 6,6. Країна-виробник: Бразилія.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки