Equilibrio Veterinary Dog 2 кг ІНТЕСТІНАЛ лікувальний корм для собак з шлунково-кишковими захворюваннями (ЭВСИ2)
Equilibrio Veterinary Dog 2 кг ІНТЕСТІНАЛ лікувальний корм для собак з шлунково-кишковими захворюваннями (ЭВСИ2) - Прев'ю фото №1

Equilibrio Veterinary Dog 2 кг ІНТЕСТІНАЛ лікувальний корм для собак з шлунково-кишковими захворюваннями (ЭВСИ2)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Equilibrio EquilibrioВиробник

Equilibrio Veterinary Dog ИНТЕСТИНАЛ – лікувальний корм для собак, які страждають хронічними або гострими шлунково–кишковими розладами (гастрит, коліт, гострі кишкові мальабсорбції, екзокринна панкреатична недостатність).З рішенням купити лікувальний корм для собак Equilibrio Veterinary Dog ИНТЕСТИНАЛ і початком дієтотерапії шанси на одужання вашого вихованця значно збільшуються.

Дієта зменшує симптоми шлунково-кишкових захворювань, позитивно впливає на засвоєння поживних речовин і мікрофлору кишечника, коригує дефіцит вітамінів і мінералів, т. к.

у багатьох пацієнтів може спостерігатися виснаження із-за нездатності їх організму виконувати свої звичайні функції на тлі розвитку захворювання.

Також в раціон включені спеціальні інгредієнти, які компенсують втрату функціональних можливостей системи травлення собак з гострими або хронічними шлунково-кишковими розладами.

Важливі складові лікувального раціону: гідролізований рослинний білок: легко засвоюваний джерело протеїну; оптимальний рівень метаболічної енергії: забезпечення енергією і запобігання перевантаженням шлунка; фруктоолігосахариди і маннанолигосахариды (ФОС і МОС): зміцнення імунної системи і мікрофлори кишечника; глутамін: забезпечує організм необхідною енергією, підтримує імунну систему.

Показання до застосування: дієтотерапія в якості допоміжного лікування; рекомендується для собак, які страждають хронічними або гострими шлунково-кишковими захворюваннями (гастрит, коліт, гострі кишкові мальабсорбції, екзокринна панкреатична недостатність).

Протипоказання: під час вагітності і лактації; для цуценят; при печінковій і/або нирковій недостатності; Період застосування: при гострих випадках – протягом 1 місяця; при хронічних станах – протягом усього життя тварини, за рекомендаціями ветеринарного лікаря.

Клінічна цінність лікувального корму для собак ЭКВИЛИБРИО ИНТЕСТИНАЛ: наявність у складі корму легкозасвоюваного білка – основний фактор для відновлення травної системи, т. к.

собаці з захворюваннями шлунково-кишкового тракту складно повноцінно засвоювати поживні речовини, що може погіршити ситуацію і привести до виснаження; ідеальний рівень метаболічної енергії (3837 ккал/кг) повністю забезпечує потреби собаки в енергії без перевантаження шлунка; фруктоолігосахариди і маннанолигосахариды позитивно впливають на здоров'я кишечника, покращують перетравлення і засвоєння поживних речовин, що стимулюють ріст нормальної мікрофлори кишечника, модуляцію імунної системи; глютамін захищає шлунок, забезпечує енергією, запобігає атрофії слизових оболонок, знижує ризик розвитку бактеріальної транслокації (хв. – 0,5%). Країна-виробник: Бразилія.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки