Equilibrio Dog 7.5 кг сухої суперпреміум корм для цуценят міні та малих порід (ЭСЩММ7,5)
Equilibrio Dog 7.5 кг сухої суперпреміум корм для цуценят міні та малих порід (ЭСЩММ7,5) - Прев'ю фото №1

Equilibrio Dog 7.5 кг сухої суперпреміум корм для цуценят міні та малих порід (ЭСЩММ7,5)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Equilibrio EquilibrioВиробник

Equilibrio Puppies Small Breeds – полноценный сбалансированный сухой корм суперпремиум класса для щенков мини и малых пород возрастом 2-10 месяцев и весом от 0,1 до 6,9 кг.

Полностью покрывает все потребности суточного рациона щенков для их здорового роста, развития и долголетия.

Потребности в энергии и витаминах для щенков мини и малых пород отличаются от норм для взрослых питомцев и щенков средних и крупных пород.

Следует помнить, что в период роста вашего питомца закладывается фундамент для его здоровой жизни и долголетия.

Поэтому важно, чтобы корм содержал высококачественные белки животного и растительного происхождения, учитывал ограниченные возможности формирующейся пищеварительной системы щенков, включал сбалансированный комплекс антиоксидантов, минералов и витаминов.

Почему стоит купить корм ЭКВИЛИБРИО для щенков мини и малых пород: збалансований склад для здорового росту і розвитку, збагачений набором вітамінів і мінералів в хелатній формі для їх максимального засвоєння; чудовий смак завдяки поєднанню м'яса курки і риби.

Два взаємодоповнюючих джерела білка відмінно засвоюються і забезпечують організм цуценя необхідними амінокислотами; ідеальний баланс Омега-3 і Омега-6 жирних кислот (риб'ячий жир, курячий жир, цільні насіння льону) для здорової і блискучої шерсті, розвитку мозку і формування нервової системи; оптимальне поєднання кальцію, фосфору і вітаміну D3 для формування міцного скелета у собак малих порід; здоров'я і імунна система цуценят багато в чому залежать від стану мікрофлори кишечника.

У кормі Equilibrio Puppies Small Breeds здорове травлення та баланс мікрофлори кишечника підтримується пребіотиками (маннанолигосахаридами) і пробіотиками (комплекс живих корисних бактерій); висока енергетична цінність (3944 ккал/кг) адаптована під потреби зростаючого організму цуценят міні і малих порід в короткий період їх росту без набору надлишкової ваги; натуральні консерванти: свіжість корми ЭКВИЛИБРИО ДЛЯ ЦУЦЕНЯТ МІНІ МАЛИХ зберігається натуральними антиоксидантами - вітаміном Е і екстрактом розмарину, які сприяють здоровою і довгого життя цуценя.

Крім того, натуральні антиоксиданти підтримують здоров'я шкіри, запобігають проблеми із зором і сприяють формуванню механізмів природного імунного захисту; екстракт юки Шідігера зв'язує аміак в кишечнику і зменшує запах калу і сечі більш ніж на 50%; розмір гранул адаптований для цуценят міні і малих порід. Країна-виробник: Бразилія.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки