Еліксир для догляду за вовною собак та котів TAURO PRO LINE Balancing Elixir №3 30 мл
Еліксир для догляду за вовною собак та котів TAURO PRO LINE Balancing Elixir №3 30 мл - Прев'ю фото №1

Еліксир для догляду за вовною собак та котів TAURO PRO LINE Balancing Elixir №3 30 мл

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Tauro Pro Line Tauro Pro LineВиробник

Унікальна формула комплексу ефірних масел TAURO PRO LINE Pure Nature Balancing Elixir No. 3 - призначена для зняття подразнень і запалень на шкірі, а також для оздоровлення шерсті і запобігання появи лупи у собак і котів всіх порід.

ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ І ШЕРСТЮ ДОМАШНІХ ТВАРИН

Еліксир складається з шести цінних базових масел і семи унікальних ефірних масел, які заспокоюють роздратовану шкіру, зменшують її лущення і відновлюють шерсть. Неповторне поєднання ретельно відібраних компонентів має виняткову регенеруючу силу і призначене для підтримки здоров'я шкіри і густоти шерсті домашніх тварин.

Спосіб застосування: додати 10-15 крапель еліксиру TAURO PRO LINE Pure Nature Balancing Elixir No. 3 в шампунь або кондиціонер для домашніх тварин. Рівномірно, масажними рухами, розподілити по шкірі і шерсті вихованця (по всій довжині до самих коренів), залишити на 3-5 хвилин, а потім змити водою. Еліксир можна використовувати і як масляну маску: нанести засіб на шерсть, втерти масажними рухами, залишити на 20-30 хвилин, а потім промити шампунем. Шерсть стане надзвичайно м'якою, пишною і доглянутою.

Рекомендації щодо застосування. Засіб призначений для догляду за проблемною, сухою і схильною до подразнення та лущення шкірою, а також ослабленою і такою, що втратила блиск шерстю собак і котів. Завдяки натуральності високоякісних інгредієнтів і щадному рослинному складу, продукт відмінно підходить для домашніх тварин з чутливою шкірою.

Зручна упаковка з піпеткою дозволяє точно дозувати необхідну кількість еліксиру.

Спеціалізована лінія еліксирів "Tauro Pro Line Pure Nature" заснована на останніх відкриттях в області по догляду за домашніми тваринами, знаннях ветеринарних фахівців та кінологів, а також на багаторічному досвіді досліджень даної сфери. Еліксири містять унікальні комбінації натуральних інгредієнтів для здоров'я шкіри і шерсті Вашого вихованця.

Вироблено в ЄС.

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Уникайте потрапляння еліксиру в очі і на слизові оболонки. У рідкісних випадках може викликати алергічні реакції. При появі алергічних реакцій слід припинити використання продукту. Зберігати в недоступному для дітей місці. Термін придатності: 12 місяців з моменту відкриття упаковки.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки