Електросамокат Segway-Ninebot GT2P, чорний (AA.00.0012.65)

Код товару: 247222703
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Максимальний кут нахилу поверхні
  • Максимальне рекомендоване навантаження
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

SegwayВиробник

Безпека не є проблемою, оскільки GT2P використовує передні та задні дискові гальма на 11-дюймових безкамерних пневматичних шинах, що самовідновлюються. Segway GT2P може розвивати швидкість до 70 км/год і має наддальний пробіг близько 90 км, що робить його найпотужнішим і найпродвинутішим KickScooter з коли-небудь випущених.


Безпека та комфорт завдяки великим шинам

Segway GT2P поставляється з великими 11-дюймовими пневматичними шинами, що самовідновлюються (з желейним покриттям усередині шини), які забезпечують менший ризик проколу і вимагають менше обслуговування. Шини мають ширину протектора 92 мм, що забезпечує більш інтенсивне використання, кращу зносостійкість на будь-якій поверхні, а також більшу стійкість під час їзди.

Крім комфорту поїздки, безпека також є пріоритетом Segway. GT2P виводить їзду на KickScooter на новий рівень завдяки двом незалежним гальмам, керованим з одного рівня: заднє колесо оснащене електронною антиблокувальною гальмівною системою (E-ABS); а переднє колесо має дискове гальмо у поєднанні з передньою та задньою двоважіловою підвіскою (аналогічно передній підвісці, що використовується в суперкарах). Поєднання цих гальм забезпечує більшу стабільність та безпеку у поїздках на роботу.

З можливістю вибору переднього або комбінованого переднього і заднього приводу GT2P може прохекати практично будь-якою важкопрохідною місцевістю: два двигуни і більш висока потужність двигуна (максимум 6000 Вт) дозволяє легко піднятися на ухил до 30%.

GT2P оснащений трьома різними режимами їзди (еко, стандартний та спортивний режим), а також режимом ходьби та режимом паркування. Також є унікальний режим BOOST, який дозволяє самокату розігнатися з нуля до 48 км/год за 3,9 секунд, а максимальна швидкість становить 70 км/год.

Залишити відгук проЕлектросамокат Segway-Ninebot GT2P, чорний (AA.00.0012.65)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки