Скасувати всі
Порядок сортування...
Рекомендовані
Спочатку дешевші
Спочатку дорожчі
  • Знайдено: 84 товари

Eaton: живлення для підприємств повсюди.

Eaton — це глобальна компанія з управління електроенергією, яка надає енергоефективні рішення, які допомагають підприємствам працювати ефективніше. Маючи повний асортимент продуктів і послуг, Eaton пропонує надійні, ефективні та економічно ефективні рішення для комерційних, промислових, побутових і комунальних клієнтів по всьому світу. Від розподілу електроенергії та захисту до освітлення та керування, Eaton має знання та досвід, щоб допомогти підприємствам максимізувати свою енергоефективність і продуктивність.

Продукція та послуги Eaton створені для забезпечення надійних, ефективних і рентабельних рішень для живлення, які допомогти підприємствам працювати ефективніше. Широке портфоліо Eaton включає розподіл і захист електроенергії, освітлення та керування, а також рішення для зберігання енергії. Продукти та послуги Eaton створені, щоб допомогти підприємствам зменшити витрати на електроенергію та покращити роботу.

Рішення Eaton для розподілу та захисту електроенергії допомагають підприємствам зменшити витрати на енергію та покращити свою роботу. Продукти та послуги Eaton включають автоматичні вимикачі, розподільні пристрої, щити, блоки розподілу електроенергії, перемикачі, пристрої захисту від перенапруги тощо. Рішення Eaton для освітлення та керування допомагають підприємствам зменшити витрати на електроенергію та покращити свою роботу. Продукти та послуги Eaton включають світлодіодне освітлення, датчики присутності, збирання денного світла, керування затемненням тощо. Рішення Eaton для накопичення енергії допомагають підприємствам зменшити витрати на електроенергію та покращити свою роботу. Продукти та послуги Eaton включають акумулятори, маховики тощо.

Eaton прагне надавати надійні, ефективні та економічно вигідні рішення, які допомагають підприємствам працювати ефективніше. Завдяки широкому портфоліо продуктів і послуг Eaton прагне допомогти підприємствам зменшити витрати на електроенергію та покращити роботу.

На початок