Джерело безперебійного живлення APC Smart-UPS C 1000VA/600W, RM 2U, LCD, USB, SmartConnect, 4xC13 (SMC1000I-2UC)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Інтерфейси
  • USB
  • Ефективна вихідна потужність
  • Максимальна вихідна потужність
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник APC APCВиробник

Особливості: Захист живлення - захист підключених пристроїв від перенапруг, стрибків напруги, блискавок та інших перешкод електроживлення. Автоматичне самотестування - періодичне самотестування батареї забезпечує раннє виявлення батареї, що потребує заміни. Замінні користувачем батареї - підвищує доступність, даючи змогу навченому користувачеві виконувати модернізацію і заміну батарей, скорочуючи середній час ремонту (MTTR). Батареї з можливістю гарячої заміни - забезпечує чисте, безперебійне живлення обладнання, що захищається, під час заміни батарей. Схвалено агентством із безпеки - продукт протестовано і схвалено для безпечної роботи з під'єднаним обладнанням постачальника послуг і в зазначеному середовищі. Уникайте дорогих проблем з електроживленням Регулювання живлення мережевого рівня захищає від шкідливих стрибків напруги та перешкод.

Твердотільне автоматичне регулювання напруги підвищує низьку вхідну напругу до 30% і знижує високу напругу до 12% без використання батареї.

Надійне резервне живлення від акумулятора дає змогу пережити перебої в роботі або плавне вимкнення систем. Економія часу Можливість мережевого керування через послідовний порт, USB або опціональний Ethernet. Більш висока продуктивність Інтуїтивно зрозумілий РК-інтерфейс надає чітку інформацію та можливість локального налаштування ДБЖ за допомогою зручних навігаційних клавіш.

Понад 15 різних програмованих налаштувань, включно з керуванням групою комутованих розеток, дають змогу налаштовувати параметри, порогові значення та сповіщення залежно від конкретного застосування. Низькі витрати на експлуатацію та обслуговування Запатентований "зелений" режим роботи дає змогу досягти ККД понад 97 %.

Smart-ups став першим мережевим ДБЖ, який отримав сертифікат Energy Star.

Інтелектуальне управління батареями, вперше розроблене компанією APC, забезпечує максимальну продуктивність і термін служби батарей завдяки інтелектуальному, точному заряджанню з температурною компенсацією.

Динамічний індикатор дати заміни батареї і автоматичні самотестування гарантують надійність батареї і заздалегідь попереджають про необхідність її заміни.

Зручні модулі батарей з можливістю гарячої заміни, що легко підключаються, забезпечують заміну батарей без вимкнення живлення. Душевний спокій Забезпечує чисту синусоїду на виході, що рекомендується виробниками серверів, які використовують активні джерела живлення з корекцією коефіцієнта потужності (PFC).

Тестування і схвалення агентствами з безпеки означає, що ви можете використовувати Smart-UPS з упевненістю, що вони відповідають або перевершують найсуворіші галузеві стандарти. Батареї з можливістю гарячої заміни Забезпечує чисте, безперебійне живлення обладнання, що захищається, під час заміни батарей.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки