Дитячий GPS годинник-телефон GOGPS ME K17 Пурпурний (K17PR)

Код товару: 255007303
Дитячий GPS годинник-телефон GOGPS ME K17 Пурпурний (K17PR)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Діагональ дисплея
  • Роздільна здатність екрану
  • Тип матриці
  • LCD
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

GoGPSmeВиробник

Основне: Встановлено новий і сучасний високо інтегрований чіп MT2503 на базі ARMv7 з високоточним модемом GNSS. Чотирьохдіапазонний модуль GSM / GPRS / GNSS / Wi-Fi, який підтримує гібридні технології визначення місця розташування GNSS (по супутниках) + Wi-Fi (по найближчих wifi мереж) + Cell ID (по базовим станціям операторам стільникового мережі); 4 супутникові системи GPS + GLONASS + GALILEO + QZSS; Встановлено нову внутрішня керамічна чіп-антена здатна надавати якісну роботу трекера в будь-якому положенні; Доданий 3-х осьовий акселерометр; Повністю оновлене програмне забезпечення для коректної взаємодії всіх процесів. Керуйте об'єктом за допомогою трьох систем "GPS", "LBS" та "WPS". «GPS». Контроль пересувань об'єкта за допомогою супутникових систем GPS + GLONASS + GALILEO + QZSS.

Пересування об'єкта контролюється мінімум 4-ма супутниковими системами, що гарантує визначення пересувань навіть в найскладніших погодних умовах з максимально точними показниками. «LBS». Доступно в WEB версії моніторингу.

Об'єкт знаходиться в зоні, де немає видимості супутників і мереж WIFI.

Пошук об'єкта буде здійснюватися за допомогою визначення найближчої базової станції оператора Стільникового Зв'язки. Система при відсутності сигналу GPS опитує до 6 базових станцій всіх операторів стільникової мережі та визначає місцезнаходження за загальним алгоритмом.

На відміну від більш спрощеної системи LBS (Location-based service) - до 3 базових станцій; «WPS». (доступно в платній версії PRO +).

Wi-Fi Positioning System (WPS) - навігаційна система позиціювання, яка грунтується на визначенні координат по Wi-Fi точкам. Визначення розташування об'єкта по WIFI мережам.

Таким чином, годинник «GoGPS К17» працює там, де більшість GPS годин не здатні працювати.

Тепер годинник може працювати в будівлях та інших локаціях, де немає видимості супутників! Датчик виявляє найближчі Wifi мережі - сканує і підключається до них - отримує відмову (невірний пароль) - обчислює MAC адрес - відправляє на сервер Google і при наявності точки в базі, визначає місцезнаходження.

Наявність найближчих хоча б 3-х нерухомих WIFI мереж дасть можливість окреслити радіус знаходження об'єкта від 1 до 50 метрів! Як це стало можливо? Принцип дії полягає в зборі інформації про найближчі Wifi мережах (IP / MAC адреси) і відправки даних на сервер, який обробляє отримані координати.

Трекера «GoGPS» не потрібно наявність WIFI мережі без пароля! WIFI датчики збирають інформацію з запороленних WIFI мереж і передають інформацію на сервер для визначення локації через інтернет за допомогою сім карти. Як я буду контролювати об'єкт? Безплатно вам будуть доступні дві системи контролю, GPS і LBS.

Ви зможете встановити додаток на ваш смартфон (iOS / Android), контролювати з планшета або ж через вебсайт з ноутбука або комп'ютера.

За невелику підписку ви можете придбати пакет PRO + і користуватися додатковими функціями пристрою, в тому числі та системою WPS. Стабільний і безперервний запис пересувань У пристроях «GoGPS» використовуються сучасні модулі.

Їх висока надійність дозволяє безперервно контролювати пересування навіть в умовах високої міської забудови, районах з висотними будівлями, зонах слабкого сигналу в будь-якій точці світу. Функції контролю Доступно два виду пакета: безплатний PRO та платний PRO+                Безплатний PRO  · Оперативний моніторинг місця розташування об'єкта · Історія маршруту, пройденого об'єктом (24 години назад) · Повідомлення для однієї зони ГЕО · Повідомлення SOS через SMS · Підтримка і технічна допомога для пристроїв GoGPS · Дані зберігаються місяцями               Платний PRO+ · Все те що містить в собі пакет PRO · Повідомлення про статус пристрою: батарея, підключення і т.

Д. · Необмежена кількість геозон і повідомлень (електронна пошта та онлайн) · Отримувати повідомлення, коли ви виймаєте пристрій з руки (електронною поштою та в додатоку). · Перегляньте історію переміщення дитини (13 місяців). · Позиціювання по WIFI   Режими позиціювання GPS. * Режим «стандартний».

Пристрій передає дані GPS раз в 10 хвилин або по вашому запиту з програми; * Режим «енергозбереження» економ.

Пристрій передає дані раз на годину або по вашому запиту з програми.

Економія заряду АКБ до 25%.   Додаток GoGPS Me GoGPS Me є онлайнова система моніторингу персональних GPS пристроїв, таких як GPS трекер і годинник-телефон з GPS трекером марки GoGPS або сумісних з ними.

Завдяки своїй багатофункціональності система дозволяє виробляти віддалений контроль будь-яких рухомих об'єктів. GoGPS Me, використовуючи передові технології у сфері супутникової навігації і систем мобільного зв'язку, дозволяє в онлайн режимі визначати точні координати контрольованих об'єктів з відображенням їх позиції на електронній карті. GoGPS ME дозволяє: * Бачити об'єкти на карті в режимі онлайн * Встановлювати ім'я і фото об'єкта * (Увага) Віддалено прослуховувати, що відбувається в радіусі мікрофона * Управляти SOS номерами * Віддалено перезавантажувати й вимикати пристрій * Переглядати треки руху об'єктів * Розміщувати на карті свої гео-зони * Отримувати повідомлення про вхід / вихід з гео-зони * Отримувати звіти по руху і зупинок     Чому мы? Висока якість годинників. - Ми постійно вдосконалюємось і стежимо за тенденціями ринку і за новинками модулів від провідних світових брендів; - У моделі 2021 роки ми використовуємо новий сучасний модуль, який здатний працювати там, де не можуть працювати більшість інших годин; - Нас вибирають, тому що якість роботи наших трекерів незаперечно високе. Відмінна репутація технічного і сервісного відділу. Наші клієнти - це частина нашої родини "GoGPS" - не можете розібратися, як налаштувати трекер - технічний відділ з вами зв'яжеться; - Чи не працює трекер і потрібно оперативно допомогти з гарантійним обслуговуванням? - менеджер сервісного відділу вам передзвонить і погодить з вами подальші дії; - не можете зрозуміти, як користуватися додатком або як подивитися на сайті історію пересувань? Не проблема, наш фахівець допоможе вам. Задоволений клієнт приведе двох нових, незадоволений - відрадить десять.

Ми працюємо на совість - клієнти дякують нам своїми рекомендаціями. Важливе зауваження! · GPS працює при хорошому огляді неба ·, · Будь ласка, переконайтеся, що GSM SIM-карта підтримує дзвінки, надсилати повідомлення, мережу GPRS; · Будь ласка, переконайтеся, що GSM SIM-карта має достатній баланс. · Переконайтеся, що GSM-карта приймає дзвінки та немає переадресації. · Будь ласка, правильно вставте СІМ карту. · Чи не збирайте і не розбирайте пристрій. Антисканер Трекер працює тільки при русі, при зупинці він засинає і відключає модуль GPS, GSM модуль продовжує працювати в режимі низького споживання енергії, при вібрації, ручному запиті на місце розташування з програми, дзвінку - трекер прокидається і працює 5 хвилин. Заряджайте тільки струмом не більше 0,5 / 1А, наприклад, від комп'ютера, ноутбука або сертифікованого зарядного пристрою до 1А. Не заряджайте  зарядним пристроєм понад 1А, особливо так званими суперзарядними пристроями - вони можуть пошкодити акумулятор, що призведе до швидкої розрядки годинника і будь-якої гарантії.

Залишити відгук проДитячий GPS годинник-телефон GOGPS ME K17 Пурпурний (K17PR)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки