uk ru

Духова шафа Gorenje електрична, 77л, A+, пара, дисплей, Wi-Fi керування, піроліз, готув. на різн рівнях, чорний (BPSA6747A08BGWI)

Код товару: 245868803
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Gorenje GorenjeВиробник

Вбудована духовка gorenje BPSA6747A08BGWI при цьому економічна і має А+ клас енергоспоживання. Потужність гриля складає 2,700Вт, а споживання електроенергії в класичному режимі становить 0,71 кВт. Також духовка оснащена термоелектричним запобіжником і динамічною системою охолодження DC. Дверцята духовки виконані з 3-х шарового скла з термошаром і завжди залишаються холодними на зовнішній стороні, що запобігатиме опікам і гарантує безпеку Вам і вашим близьким.

Уся інформація про духовку під рукою
Зробіть життя простішим: користуйтеся всіма можливостями дистанційного керування духовою шафою та контролю випікання за допомогою мобільного додатка. Дистанційне та голосове керування, рецепти, сповіщення на мобільному пристрої, підтримка — цей функціонал допомагатиме швидко та просто віддалено керувати духовкою, де б не були.

Чудова страва за 2-3 кроки

Функція StepBake дає кухарям змогу повністю контролювати процес випікання, який можна програмувати вручну. Просто налаштуйте параметри для кожного з потрібних двох чи трьох кроків, а про решту потурбується ваша духова шафа. Жодні подальші дії потім не вимагаються — повертайтеся вже, щоб оцінити фінальний результат.

Залишити відгук проДухова шафа Gorenje електрична, 77л, A+, пара, дисплей, Wi-Fi керування, піроліз, готув. на різн рівнях, чорний (BPSA6747A08BGWI)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки