Духова шафа Gorenje електрична, 71л, A+, дисплей, піроліз, чорний (BOP798S37BG)

Код товару: 245871103
Духова шафа Gorenje електрична, 71л, A+, дисплей, піроліз, чорний (BOP798S37BG)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gorenje GorenjeВиробник

Ідеальна духовка для професійних результатів

Духовка стала ще просторішою, а стеля більш склепінною, повторюючи конструкцію традиційної дров'яної печі. Повітря вільно циркулює, обволікає продукт з усіх боків, роблячи його ніжним та соковитим усередині та неймовірно хрумким зовні. У камері об'ємом 71 літр із втопленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще, тому по всьому простору духовки підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне пропікання. Примусова циркуляція повітря створює професійні умови для приготування як на одному, так і на кількох рівнях одночасно.

Виберіть, натисніть готово!

Духові шафи Gorenje пропонують повністю автоматичні програми для 80 рецептів, що дуже зручно для новачків. Секрет автоматичного режиму простий: всі параметри – час, температура, режим нагрівання – встановлюються автоматично. Вам тільки треба вибрати вид страви, ввести вагу та натиснути СТАРТ, а решту зробить духовку!

Функція самоочищення високого класу

Піроліз – найбільш ефективний спосіб очищення духовки. Висока температура (до 500 ° C) повністю очищає духовку, не залишаючи ні плям жиру, ні шматочків їжі. В кінці залишається тільки прибрати нагар, що утворився. Залежно від моделі духовки мають три ступені очищення. Легке очищення триває 90 хвилин, середнє - 120 хвилин, а інтенсивне займає всього 150 хвилин. Найголовніше, духовка стає чистою без застосування миючих засобів.

MultiFlow 360° Рівномірне пропікання з усіх боків

Система MultiFlow 360° забезпечує оптимальну циркуляцію повітря у духовці. Продумане розташування отворів на задній стінці та унікальна склепінна форма допомагають розподілити потоки гарячого повітря по всьому просторі робочої камери. Вентилятор доставляє гаряче повітря у найдальші куточки духовки, забезпечуючи рівномірне приготування страви. Циркуляція повітря дозволяє одночасно готувати на кількох рівнях без змішування смаків та запахів.

Багато страв за один раз

Поєднання технології MultiFlow 360° та склепінної форми HomeMade допомогло вирішити нам важке завдання – забезпечити одночасне приготування на п'яти рівнях. І ще хороша новина – смаки та запахи при цьому не змішуються! Продумана система вентиляції гарячого повітря забезпечує рівномірне пропікання на кожному рівні. Збільшений об'єм духовки надає чудовий огляд всього, що відбувається всередині духовки. У моделях Superior листи встановлюються на п'яти рівнях.

Залишити відгук проДухова шафа Gorenje електрична, 71л, A+, дисплей, піроліз, чорний (BOP798S37BG)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки