Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811)
Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811) - Прев'ю фото №1
Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811) - Прев'ю фото №2
Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811) - Прев'ю фото №3
Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811) - Прев'ю фото №4
Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811) - Прев'ю фото №5
Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811) - Прев'ю фото №6
Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811) - Прев'ю фото №7
Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811) - Прев'ю фото №8
Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811) - Прев'ю фото №9
Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811) - Прев'ю фото №10
Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811) - Прев'ю фото №11
Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811) - Прев'ю фото №12

Дрон Autel EVO Lite 640T Enterprise Basic Combo (102002811)

  • 135 000 кешбек 3 180,63
Гарантія: 1 місяць
    • Нова пошта
    • Самовывоз из отделения/почтомата За тарифами перевізника
      Курьерская доставка За тарифами перевізника
    • Meest
    • Самовывоз из отделения/почтомата За тарифами перевізника
      Курьерская доставка За тарифами перевізника
    • УкрПошта
    • Самовывоз из отделения/почтомата За тарифами перевізника
      Курьерская доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

4 950 кешбек 61,88

Характеристики

  • Максимальна швидкість
  • Максимальна відстань передачі (без перешкод)
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник AUTEL AUTELВиробник

EVO Lite 640T Enterprise оснащено подвійною карданною системою: камера видимого світла забезпечує чіткі та детальні зображення, а тепловізійна камера допомагає у прийнятті рішень під час роботи.

EVO Lite 6K Enterprise оснащений 1-дюймовою CMOS-камерою видимого світла, що забезпечує чудову чутливість і відмінну якість зображення.

У поєднанні з професійним програмним забезпеченням для польотів Autel Enterprise вона забезпечує просте управління, зручну взаємодію з користувачем, гнучке розгортання однією людиною і ефективне застосування в таких сценаріях, як громадська безпека і аварійно-рятувальні роботи. Легкий і портативний Літальні апарати EVO Lite серії Enterprise важать всього 866 грамів і мають розміри в складеному вигляді всього 210*123*95 мм, що дозволяє легко переносити їх в рюкзаку.

Завдяки простому управлінню вони ідеально підходять для ефективного виконання місій одним оператором. Autel Enterprise AppAutel Enterprise - це професійне програмне забезпечення для виконання польотів, розроблене компанією Autel Robotics для промислового застосування.

Має оптимізований дизайн взаємодії для простої та ефективної роботи, редаговану панель інструментів для інтуїтивного використання, а також інтегрує інтелектуальні та професійні функції для повного використання промислової цінності літальних апаратів EVO Lite Enterprise Series. Розділений екран Видиме світло, інфрачервоне випромінювання або карта підтримують двоканальний одночасний вивід на екран, надаючи вичерпну інформацію шляхом порівняння. Налаштовувана панель інструментів Налаштуйте панель інструментів меню в додатку для швидкого доступу до часто використовуваних функцій, задовольняючи індивідуальні потреби використання. Офлайн-карти Вирішує проблему збоїв при завантаженні карт в умовах відсутності мережі або слабкої мережі завдяки підтримці автономних карт, що допомагає точно визначати місцезнаходження під час польоту. Розпізнавання цілей і позиціонування зі штучним інтелектом Використовуючи ширококутні або інфрачервоні лінзи в поєднанні з інтелектуальними алгоритмами штучного інтелекту і системою самонавчання, літак може автоматично розпізнавати і визначати місцезнаходження, в тому числі людей, автомобілів і човнів, проектуючи їх положення на карту. Безпека даних з декількома засобами захисту Захист конфіденційності Для завантаження бортових журналів, місцезнаходження та інших персональних даних користувача потрібна згода користувача. Зашифроване зберігання даних Підтримує шифрування AES для фотографій, відео та польотних журналів, що вимагає пароля для доступу. Пряма трансляція відео Підтримує протоколи RTMP і GB28181* для потокової передачі відео в реальному часі, що дозволяє віддалено переглядати та аналізувати його в режимі реального часу. EVO Lite 640T Enterprise Ширококутова камера видимого світла з подвійним карданним підвісом забезпечує широке поле зору з яскравими зображеннями високої роздільної здатності, а інфрачервона тепловізійна камера інтегрує алгоритми тепловізійного зображення з високою роздільною здатністю, забезпечуючи чітку і детальну ідентифікацію джерел тепла. Тепловізійна камера роздільна здатність 640*512 фокусна відстань 9,1 мм 16-кратний цифровий зум Діапазон вимірювання температури: від -20°C до 150°C / від 0°C до 550°C Точність вимірювання температури: ±3°C або ±3% від показань (залежно від того, що більше) Камера видимого світла 1/2 дюйма CMOS 48 млн пікселів Діафрагма F2.8 16-кратний цифровий зум Максимальний розмір фото 8000 * 6000 Максимальна роздільна здатність відео 4K 30P Передача відео високої чіткості Оснащено технологією передачі зображень Autel SkyLink для системи подвійного сигналу і подвійного прийому, покращена завадостійкість передачі зображень, а відстань передачі досягає 12 кілометрів.

Пдтримує передачу з адаптивною стрибкоподібною перебудовою частоти 2,4 ГГц/5,2 ГГц/5,8 ГГц, автоматично вибираючи найкращий канал на основі електромагнітних перешкод, забезпечуючи потужну завадостійкість. Система візуального сприйняття Дрон оснащений ширококутними датчиками зору спереду, ззаду та знизу, що забезпечує надійну безпеку польоту. MSDK Відкритий мобільний SDK надає ефективні, універсальні та прості у використанні інтерфейси управління та обслуговування, що підвищує ефективність розробки та дозволяє створювати індивідуальні сценарії рішень. Льотні характеристики Маленький, але могутній.

Видатні льотні характеристики дронів EVO Lite Enterprise Series дозволяють без особливих зусиль вирішувати різноманітні завдання в різних сценаріях, значно підвищуючи ефективність польотів для однієї людини. Аксесуари Інтелектуальний контролер Autel SE V2 Дисплей: 6 дюймів, максимальна яскравість 800 ніт, роздільна здатність 1440*720. Час автономної роботи: Знімний акумулятор, 1,5 години автономної роботи, підтримує гарячу заміну для безперервної роботи. Зберігання: Вбудована пам'ять на 32 Гб, підтримує карту пам'яті microSD на 128 Гб для розширення пам'яті. Пристосованість до навколишнього середовища: Діапазон робочих температур від -10℃ до 40℃.  Комплект для багаторазового заряджання пульта дистанційного керування (додатково) До комплекту входять три акумулятори для пульта дистанційного керування та один багатопортовий зарядний пристрій, що відповідає потребам тривалої роботи.

Багатопортовий зарядний пристрій для пульта дистанційного керування підтримує одночасне заряджання до чотирьох акумуляторів пульта дистанційного керування. Розумна багатозарядка (опція) Швидкий зарядний пристрій потужністю 200 Вт підтримує одночасне заряджання трьох акумуляторів дрона та одного акумулятора пульта дистанційного керування. Застосування Правоохоронні органи Патрулювання безпеки Аварійно-рятувальні роботи.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки