Dolina Noteci Superfood консерва для собак 400 г (телятина та баранина) DN400(664)

Код товару: 249006603
Dolina Noteci Superfood консерва для собак 400 г (телятина та баранина) DN400(664)
  • 145 кешбек 1,82
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dolina Noteci Dolina NoteciВиробник

Беззерновий корм для собак з високим вмістом поживних речовин і дієтичними профілактичними властивостями.

Його склад, розроблений фахівцями в області годівлі тварин, містить цілих 80% м'яса і продуктів тваринного походження (телятина - 45%, баранина - 35%).

Вологий корм доповнюється свіжими фруктами і повністю натуральними дієтичними добавками, такими як новозеландські мідії або морські водорості, що містять цінні речовини, які позитивно впливають на стан і самопочуття вашого вихованця.

Їжа пройшла лише необхідну термічну обробку, щоб зберегти якомога більшу поживну цінність і при цьому забезпечити її мікробіологічну безпеку.

В основі продукту лежать унікальні сорти м'яса, такі як: Баранина - ніжно-рожеве м'ясо з ніжними волокнами.

Завдяки вмісту внутрішньом'язового жиру, який не розчиняється під дією термічної обробки, він надзвичайно соковитий.

Його переваги обумовлені способом годівлі ягнят - переважно молоком, зеленими кормами і травою, а також фізичною активністю - вівчарські ферми розташовані переважно в екологічно чистих регіонах, на гірських пасовищах.

Баранина забезпечує високоякісний, гіпоалергенний білок, тому її рекомендують особливо собакам, схильним до харчової алергії.

Також містить вітаміни групи В, мікро- і макроелементи, необхідні для нормального функціонування організму, а також n-6 і n-3 поліненасичені жирні кислоти в сприятливих пропорціях.

Він також є джерелом L-карнітину, що підвищує працездатність організму, і оротової кислоти, яка має протиракові властивості – її міститься в 30 разів більше, ніж, наприклад, у свинині чи птиці.

Телятина - легкозасвоюване, м'яке м'ясо з хрусткою структурою з незначною кількістю внутрішньом'язового жиру, багате сполучною тканиною, яка є джерелом колагену - впливає, серед інших на еластичність шкіри і суглобів.

Унікальні властивості цього м'яса багато в чому обумовлені способом годівлі телят - їх годують переважно молоком. Телятина рекомендована для дієтичних цілей. У ньому багато білка і в той же час мало жиру.

Він багатий вітамінами групи В, особливо вітаміном В1 - необхідним для здоров'я нервової та серцево-судинної систем, і В12 - бере участь у формуванні та регенерації еритроцитів, а також залізом, що запобігає анемії та підтримує кісткову систему в хорошій формі. фосфор.

Склад телятина 45% (легені, печінка, серця, м'ясо 5%, шлунки), баранина 35% (м'ясо 15%, печінка, шлунки, легені), бульйон, горох 2%, банан 1,5%, мінеральні речовини, груша 1%, морква 0,5 %, сушені пивні дріжджі 0,3 % (джерело пребіотиків: маннаноолігосахариди та β-глюкани), насіння льону 0,1 %, насіння подорожника, юка Мохаве, морські водорості, новозеландські зеленогубі мідії 0,02 %, глюкозамін 0,02 %, хондроїтину сульфат 0,02 %.

Аналітичний склад сирий протеїн - 11%, сирий жир - 7,5%, сира зола - 2%, сира клітковина - 0,8%, волога - 76%, кальцій - 0,3%, фосфор - 0,25%.

Добавки на кг Вітамін D3 - 450 МО, вітамін Е - 40 мг, цинк (оксид цинку, гідратований хелат амінокислоти) - 49,5 мг, марганець (оксид марганцю (II)) - 2 мг, мідь (сульфат міді, пентагідрат) - 0,4 мг, йод (покритий, йодат кальцію гранульований, безводний) - 0,3 мг, Селен органічний, продукований штамом Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 - 0,01 мг.

Залишити відгук проDolina Noteci Superfood консерва для собак 400 г (телятина та баранина) DN400(664)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки