uk ru

DoggyMan Goat Milk Cheese ДОГГІМЕН ПАЛЕК З КОЗЬИМ СИРОМ ласощі для собак 0.21 кг M (13 см), 3 шт. (SP82271)

Код товару: 249927703
DoggyMan Goat Milk Cheese ДОГГІМЕН ПАЛЕК З КОЗЬИМ СИРОМ ласощі для собак 0.21 кг M (13 см), 3 шт. (SP82271)
DoggyMan Goat Milk Cheese ДОГГІМЕН ПАЛЕК З КОЗЬИМ СИРОМ ласощі для собак 0.21 кг M (13 см), 3 шт. (SP82271) - Прев'ю фото №1
  • 794 754,30 кешбек 9,44
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Doggy Man Doggy ManВиробник

Задовольніть природний жувальний інстинкт вашого собаки, запропонувавши їй щось смачне та корисне! DoggyMan Goat Milk Cheese — жувальні ласощі для собак, які є сирною паличкою, виготовленою з поживного козячого молока.

Ласощі містять тваринний білок і корисні бактерії, лактазу, які допомагають добре засвоюватися сиру.

Крім того, у процесі виробництва вміст лактози в молочних продуктах коригується, щоб полегшити симптоми її можливої нестерпності.Ласощі мають досить щільну текстуру, собака жуватиме його довго.

Для вихованців, у яких є проблеми з зубами або для літніх собак, варто вибрати інше, м'якші ласощі.

Не рекомендується давати ласощі цуценятам віком до 4 місяців.Тривале жування Палички з козячим сиром сприяє очищенню зубів, допомагає запобігти утворенню зубного нальоту та зубного каменю, а також може позбавити вашого собаку стресу та занепокоєння.Коли ваш собака з'їсть частину палички, можна перетворити DoggyMan Goat Milk Cheese на не менш смачну закуску з іншою текстурою.

Для цього досить помістити недоїдний шматочок (не більш ніж 5 см) або частини, які собака відгризла від палички, у мікрохвильову піч і запекти там.

Через 1-3 хвилини (залежно від потужності мікрохвильової печі) ви отримаєте нові чудові ласощі зі шаруватого сиру.Колір і твердість ласощів може варіюватися залежно від вихідної сировини та сезону.Чому варто купити ласощі для собак ДоггіМен Goat Milk Cheese:смачне доповнення до повсякденного меню;здорове жування: щільна структура ласощів сприяє м'якому очищенню зубів від нальоту, перешкоджає деструктивному гризінню, займе собаку на якийсь час, позбавивши стресу, агресії та нудьги; контроль ваги: має низький вміст жиру (2%);з високим вмістом корисного тваринного білка (козьє молоко) для підтримки здоров'я й активності вашого вихованця, зміцнення імунітету; зміцнює кістки та зуби завдяки кальцію та фосфору; добре перетравлюється та засвоюється завдяки корекції вмісту лактози в молочних продуктах у процесі виробництва, а також завдяки додаванню ферментів лактази, які допомагають розщеплювати лактозу; подвійна насолода ласощами: у звичайному вигляді з паковання і як закуска зі шаруватого сиру під час запікання в мікрохвильовій печі; не містить барвників і ароматизаторів; різний розмір ласощів, адаптований для різних порід собак; рекомендується для дорослих собак і цуценят віком від 4 місяців.

Залишити відгук проDoggyMan Goat Milk Cheese ДОГГІМЕН ПАЛЕК З КОЗЬИМ СИРОМ ласощі для собак 0.21 кг M (13 см), 3 шт. (SP82271)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки