DoggyMan Gentle Dog Toothbrush Short ДОГГІН ЗУБНА ЩІТКА КОРОТКА для чищення зубів собак малих порід (SP94580)
DoggyMan Gentle Dog Toothbrush Short ДОГГІН ЗУБНА ЩІТКА КОРОТКА для чищення зубів собак малих порід (SP94580) - Прев'ю фото №1

DoggyMan Gentle Dog Toothbrush Short ДОГГІН ЗУБНА ЩІТКА КОРОТКА для чищення зубів собак малих порід (SP94580)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Doggy Man Doggy ManВиробник

Регулярне чищення зубів — найкращий домашній метод підтримки здоров'я зубів у собак.

Зубна щітка DoggyMan Toothbrush допоможе вам чудово впоратися з цим завданням.

Вона легко видаляє залишки їжі з пащі собак, добре очищає зуби, м'яко масажує ясна.Зубна щітка DoggyMan призначена для собак міні та малих порід.

Саме тому вона має тонку ручку та невелику за розміром щетину.

Крім того, ручка (блакитна частина щітки) виготовлена з міцної TPR-гуми та може згинатися, що дає змогу маневрувати зубною щіткою під різними кутами.

Це зручно для вас: дає змогу якісно почистити всі зуби в пащі, а також зручно для вихованця: він буде менше боятися процесу чищення зубів.У комплекті з зубною щіткою для собак DoggyMan ви отримуєте додаткову змінну головку, яку можна буде легко замінити під час зносу вже встановленої головки.

У такий спосіб ви отримуєте практично вічну зубну щітку.

Це дає змогу заощадити на купівлі чергової зубної щітки, а також позитивно позначиться на процесі чищення зубів: конструкція щітки, до якої звик ваш вихованець, не зміниться.ВАЖНО! Чищення зубів у собак допомагає позбутися неприємного запаху з пащі, запобігти утворенню зубного нальоту, зубного каменю, розвитку пародонтозу, розхитування й випадання зубів.

Привчайте вихованця чистити зуби регулярно з раннього віку.

Виконуйте процедуру не менш ніж 1-2 рази на тиждень.Чому варто купити зубну щітку для собак DoggyMan Toothbrush:чудово очищає зуби від залишків їжі та бактерій, які часто збираються уздовж лінії ясен;допомагає запобігти утворенню зубного нальоту, зубного каменю, розвитку пародонтозу, розхитування й випадання зубів;маленька головка ідеально підходить для пащі собак міні та малих порід;м'яка нейлонова щетина підходить для чутливих зубів і добре масажує ясна;довга ручка дає змогу якісно чистити зуби та проникати в будь-яку частину пасти;корпус ручки може згинатися, як палець, що дає більше маневровості під час чищення, а також собака не боятиметься щітки;змінна головка в комплекті;можна використовувати для котів.Розміри зубної щітки: – довжина – 15,5 см; – ширина ручки – 1,2 см; — щетина (ДхШхВ) — 0,8х0,6х0,65 см.Розміри паковання (ДхШхВ): 19х7х1,5 см.Матеріал: TPR-гума, поліпропілен, нейлон.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки