DoggyMan Delicious Chicken Stick ДОГГІМЕН КУРИНА ПАЛОЧКА ласощі для собак 0.24кг (SPZ0132)
DoggyMan Delicious Chicken Stick ДОГГІМЕН КУРИНА ПАЛОЧКА ласощі для собак 0.24кг (SPZ0132) - Прев'ю фото №1

DoggyMan Delicious Chicken Stick ДОГГІМЕН КУРИНА ПАЛОЧКА ласощі для собак 0.24кг (SPZ0132)

  • 280 266 кешбек 3,33
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Doggy Man Doggy ManВиробник

Ласощі для собак DoggyMan Delicious Chicken Stick — невеликі палички з м'яса курки, які стануть смачним доповненням до повсякденного раціону дорослих собак усіх порід і цуценят віком від 2 місяців.

Курячі палички ДоггіМен мають порівняно м'яку текстуру, легко розламуються на частини, що дає змогу їх також використовувати як заохочення під час дресування.

Насичений м'ясний смак без додавання штучних ароматизаторів неодмінно сподобається вашому собаці!Собака просить ще? ВАЖНО! Пригощайте вихованця правильно: ніколи не замінюйте ласощами повноцінне приймання їжі, особливо коли у собаки є проблеми із зайвою вагою.

Ласощі — це всього 8-10% від загального добового раціону собак, дотримуйтеся норм годування залежно від ваги вашого вихованця.Чому варто купити ласощі для собак ДоггіМен Delicious Chicken Stick:смачне м'ясне доповнення до повсякденного меню;добре перетравлюється, легко засвоюється; прекрасно жується завдяки м'якій текстурі, що важливо для собак із проблемами зубів і літніх вихованців; легко ділиться на частини; можна використовувати як мотивувальний чинник під час дресування або за гарну поведінку; з високим вмістом корисного тваринного білка (м'ясо курки) для підтримки здоров'я й активності вашого вихованця, зміцнення імунітету; сприяє очищенню зубів, запобігаючи утворенню зубного нальоту та зубного каменю, завдяки хвилеподібній поверхні;не містить штучних ароматизаторів; рекомендується для дорослих собак і цуценят віком від 2 місяців; зручно зберігати: паковання із замком Zір-Lосk зберігає свіжість ласощів.Розміри ласощів: 6х1х1 см.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки