DoggyMan Chicken Coated Chewing Bar ДОГГІмен БАТОНЧИК З КУРИЦЕЙ жувальні ласощі для собак 0.08кг (SP82172)
DoggyMan Chicken Coated Chewing Bar ДОГГІмен БАТОНЧИК З КУРИЦЕЙ жувальні ласощі для собак 0.08кг (SP82172) - Прев'ю фото №1

DoggyMan Chicken Coated Chewing Bar ДОГГІмен БАТОНЧИК З КУРИЦЕЙ жувальні ласощі для собак 0.08кг (SP82172)

  • 140 133 кешбек 1,67
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Doggy Man Doggy ManВиробник

Ласощі для собак — це коли вашому вихованцю дуже смачно, а коли ще й корисно, то це незвичайний батончик DoggyMan Chicken Coated Chewing Bar.

Неординарний рецепт із м'ясним смаком і корисними інгредієнтами для зміцнення здоров'я й імунітету для собак і цуценят віком від 4 місяців.Завдяки філе курки та курячій печінці ваш собака насолодиться воістину м'ясним смаком ласощів.

Сиром'ятна шкіра не тільки продовжить задоволення від жування, а й стане джерелом корисного колагену, що сприяє зміцненню суглобів і підтримує здоров'я шкіри.

Гороховий протеїн наситить організм собаки комплексом амінокислот (метіонін, цистин, триптофан), а найбагатший набір вітамінів у дріжджовому екстракті корисний для шкіри та шерсті вихованців, покращує роботу травної системи, зміцнює імунітет.Ласощі Chicken Coated Chewing Bar містять багато корисного тваринного білка та мало жиру, підтримуючи активність собаки за належного контролю ваги.Собака просить ще? ВАЖНО! Пригощайте вихованця правильно: ніколи не замінюйте печивом повноцінне приймання їжі, особливо коли у собаки є проблеми із зайвою вагою.

Ласощі — це всього 8-10% від загального добового раціону собак, дотримуйтеся норм годування залежно від ваги вашого вихованця.Чому варто купити ласощі для собак ДоггіМен Chicken Coated Chewing Bar:смачне м'ясне доповнення до повсякденного меню;допомагає збалансувати раціон собаки; з високим вмістом корисного тваринного білка (куряче філе, куряча печінка) для підтримки здоров'я й активності вашого вихованця, зміцнення імунітету; підтримує здоров'я зв'язок і суглобів, а також еластичність шкіри завдяки колагену (сиром'ятна шкіра); контроль ваги: має мінімальний вміст жиру (0,5%);добре перетравлюється та засвоюється; додаткове джерело вітамінів (дрібний екстракт) й амінокислот (гороховий протеїн); без солі та ароматизаторів; зручно зберігати: паковання із замком Zір-Lосk зберігає свіжість ласощів; рекомендується для дорослих собак і цуценят віком від 4 місяців.Розміри 1 ласощі: 11х0,8 см.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки