DoggyMan Biscuits Milk&Carob ДОГГІмен БІСКВИТ МОЛОКО&КЕРОБ беззернове печиво, ласощі для собак 0.58 кг (SPZ0231)
DoggyMan Biscuits Milk&Carob ДОГГІмен БІСКВИТ МОЛОКО&КЕРОБ беззернове печиво, ласощі для собак 0.58 кг (SPZ0231) - Прев'ю фото №1

DoggyMan Biscuits Milk&Carob ДОГГІмен БІСКВИТ МОЛОКО&КЕРОБ беззернове печиво, ласощі для собак 0.58 кг (SPZ0231)

  • 471 447,45 кешбек 5,60
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Doggy Man Doggy ManВиробник

Ваш собака фанатеет від запаху шоколаду? Але ви ж в курсі, що шоколад вихованцеві не можна категорично: він для собак смертельно небезпечний.

Зате ви тепер маєте можливість потішити улюбленця безпечною й корисною альтернативою — беззерновим печивом для собак DoggyMan Biscuits Milk&Carob.

Ласощі виготовлені з додаванням порошку плодів ріжкового дерева (кероба), який надає печивтю аромат справжнього шоколаду, і що важливо, кероб не містить теоброміну, шкідливого для собак.Печиво оформлене як традиційні кісточки двох кольорів: коричневого й білого, з молочним і шоколадним смаком.

У рецепті використовується беззернова формула, де злаки замінені тапіокою.

У процесі виробництва вміст лактози в молочних продуктах коригується, щоб полегшити симптоми її можливої нестерпності в собак, однак зберігаються всі корисні властивості продукту, як джерела білка, кальцію, фосфору, магнію, цинку, вітамінів А й групи В.

Ласощі підсушені в духовці для незрівнянного хрускоту, щоб ваш вихованець отримав задоволення від кожного з'їденого шматочка.Бісквіт для собак ДоггіМен Milk&Carob можна використовувати: — як заохочення за гарну поведінку; — під час дресування для закріплення навичок; – для налагодження емоційної прихильності; — для підтримки довірних відносин із вашим вихованцем.Собака просить ще? ВАЖНО! Пригощайте вихованця правильно: ніколи не замінюйте печивом повноцінне приймання їжі, особливо коли у собаки є проблеми із зайвою вагою.

Ласощі — це всього 8-10% від загального добового раціону собак, дотримуйтеся норм годування залежно від ваги вашого вихованця.Чому варто купити печиво для собак ДоггіМен Milk&Carob:смачне хрумке доповнення до повсякденного меню;підходить як заохочення під час дресування та навчання; беззернова формула: містить джерела вуглеводів із складнішим поживним складом (тапіока), у такий спосіб знижується ризик алергічних реакцій і вплив на травлення собак, яким важко перетравлювати злаки; добре перетравлюється, легко засвоюється; здоров'я кишківника забезпечується завдяки балансу розчинної (тапіка) й нерозчинної клітковини (целюлоза); у разі дотримання норм годування не перебиває основний режим живлення собаки, тому що має низький рівень протеїну (0,1%);не містить барвників і консервантів; рекомендується для дорослих собак і цуценят віком від 2 місяців; зручно зберігати: 140-грамове паковання із замком Ziр-Lосk зберігає свіжість ласощів, на кришці банки (580 г) встановлена захисна мембрана.Розміри: 3,5х2х0,4 см.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки