Додаткова трубка DECT Gigaset CL660HX Antracite (S30852H2862S301)

Код товару: 252524403
Додаткова трубка DECT Gigaset CL660HX Antracite (S30852H2862S301)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип радіозв'язку
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gigaset GigasetВиробник

Відмінний зовнішній вигляд і зручність у використанні. Саме таким має бути телефон.

Клавіші, що зливаються з поверхнею, підкреслюють високу якість телефону. Безрамкова клавіатура з підсвічуванням забезпечує оптимальну зручність використання. Класичний антрацитовий колір надає бездротовому телефону особливої елегантності. Оновлена навігаційна клавіша і великий дисплей з високою роздільною здатністю ідеально вписуються в сучасний дизайн і роблять Gigaset CL660HX справжнім центром уваги. 

Футуристично звучить, блискуче працює.

Один для всіх: Універсальний телефон CL660HX підходить для всіх поширених інтернет-маршрутизаторів, наприклад, для FRITZ!Box, Telekom Speedport і багатьох інших моделей. Таким чином, ви автоматично користуєтеся найсучаснішою інтернет-телефонією, а з CL660HX ви отримуєте вигоду від природної якості звуку у форматі HD Voice. Крім того, у вашому розпорядженні численні зручні функції: внутрішній автовідповідач маршрутизатора, доступ до телефонної книги маршрутизатора, а також списки вхідних, вихідних і пропущених дзвінків.

Тепер справа за особистим. З вашими власними сімейними фотографіями та мелодіями дзвінка.

Бездротовий телефон CL660HX дозволяє легко персоналізувати свій телефон за допомогою індивідуальних рингтонів, власних фотографій і заставок. Відображення дзвінка з фотографією абонента також можливе, якщо ви зберегли контакт в адресній книзі з фотографією. Легко персоналізуйте свій CL660HX за допомогою безкоштовного програмного забезпечення Gigaset QuickSync, яке можна завантажити для ПК або Mac тут.

Керування контактами? З CL660HX це не проблема.

Керуйте всіма контактами простіше, ніж будь-коли раніше, за допомогою програми Gigaset QuickSync! Велика адресна книга CL660HX вміщує до 400 записів з трьома телефонними номерами в кожному. Ви можете швидко синхронізувати ці номери з ПК або Mac - дуже швидко через micro USB і з адресними книгами MS Outlook або Windows. Також можна синхронізувати контакти з фотографіями. Ще одна практична функція: VIP-номера та функція нагадування про день народження для особливо важливих людей та подій.

Красивий на перший погляд

Gigaset CL660HX підкорює користувачів своїм дизайном і широкими можливостями. Починаючи з великого висококонтрастного кольорового TFT-дисплея (50 x 38 мм), який гарантує оптимальну читабельність навіть при поганому освітленні. Практичні функції, такі як відображення дати і часу, нових повідомлень, тривалості розмови та стану заряду акумулятора, також роблять телефон надзвичайно зручним у користуванні.

Залишити відгук проДодаткова трубка DECT Gigaset CL660HX Antracite (S30852H2862S301)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки