uk ru

Davis Miconazole Shampoo 3,8 л шампунь з 2% нітратом миконазола для собак і котів із захворюваннями шкіри (MSG)

Код товару: 249758403
Davis Miconazole Shampoo 3,8 л шампунь з 2% нітратом миконазола для собак і котів із захворюваннями шкіри (MSG)
Davis Miconazole Shampoo 3,8 л шампунь з 2% нітратом миконазола для собак і котів із захворюваннями шкіри (MSG) - Прев'ю фото №1
  • 8 487 кешбек 106,09
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Davis DavisВиробник

Davis Miconazole Shampoo – ефективний м'який шампунь, який можна використовувати для миття собак, котів, цуценят і кошенят в складі комплексної терапії при діагностуванні у домашніх вихованців захворювань шкіри, викликаних грибками.

Допомагає ефективно боротися з стригучим лишаєм на будь-якій стадії інфекції, усуває лущення, викликане себореєю.Шампунь впливає безпосередньо на шкіру, тому ефективність лікування і безпеку для тваринного максимальна.

Крім того, шампунь відмінно очищає шкіру, видаляючи бруд, токсини, алергени тощо, плюс забезпечує заспокійливий і зволожуючий ефект для чутливої шкіри.

Терапевтична формула включає колоїдну вівсяну муку, щоб заспокоїти пошкоджену шкіру і зняти симптоми грибкових інфекцій.Важливо! Перед застосуванням шампуню зверніться до ветеринара для діагностування дерматологічного захворювання і можливості застосування даного засобу.

Щоб шампунь «працював», необхідно після нанесення залишити його на 10 хвилин, і тільки потім змити.Після застосування шампуню Davis Miconazole рекомендується почекати 24-48 годин, перш ніж застосовувати місцевий засіб від бліх і кліщів.Чому варто купити шампунь для собак і котів Davis Miconazole:призначений для лікування захворювань у собак і котів, викликаних дерматофитными грибковими інфекціями, включаючи стригучий лишай і мікроспорію;містить 2% нітрат миконазола, який ефективний при грибкових і бактеріальних захворюваннях шкіри.

Він інгібує біосинтез ергостеролу і змінює ліпідний склад мембрани, спричиняючи загибель клітини гриба.

При цьому нітрат миконазола не всмоктується в кров, що зводить до мінімуму виникнення побічних ефектів;2% колоїдна вівсяна мука заспокоює запалену шкіру, знімає подразнення, свербіж, сухість, допомагає відновити природний захисний бар'єр шкіри, сприяє м'якому видалення мертвих клітин шкіри і бруду;алое віра відновлює тканини, зменшує запалення і допомагає полегшити дискомфорт, викликаний шкірним захворюванням;шампунь повністю готовий до застосування;не містить барвників і ароматизаторів, які можуть викликати подальше подразнення шкіри, алергічні реакції;без запаху;універсальний: можна використовувати для собак, котів, цуценят і кошенят усіх порід.Країна-виробник: США.

Залишити відгук проDavis Miconazole Shampoo 3,8 л шампунь з 2% нітратом миконазола для собак і котів із захворюваннями шкіри (MSG)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки