Davis KetoHexidine Shampoo 0,355 л шампунь з 2% хлоргексидином і 1% кетоконазолом для собак і котів (KHS12)

Код товару: 249760103
Davis KetoHexidine Shampoo 0,355 л шампунь з 2% хлоргексидином і 1% кетоконазолом для собак і котів (KHS12)
  • 728 кешбек 9,10
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Davis DavisВиробник

Davis KetoHexidine – відмінний засіб для миття та догляду за тваринами із захворюваннями шкіри.

Склад шампуню містить два активні інгредієнти - 2% хлоргексидину глюконат і 1% кетоконазол, які ефективні при лікуванні дерматитів різної етіології та захворювань шкіри, викликаних грибками, дріжжами, бактеріями, особливо при змішаній шкірної інфекції.

ДЕВІС КЕТОГЕКСИДИН можна успішно застосовувати для профілактики або при підозрі на дерматофитию (лишай).

Шампунь впливає безпосередньо на уражену шкіру, тому досягається ефективність профілактики і лікування при максимальної безпеки для здоров'я тварини.

Davis KetoHexidine змиває мікроорганізми, які провокують шкірні захворювання, при цьому у бактерій та грибків не виробляється стійкість до активних інгредієнтів кошти навіть при тривалому його застосуванні.

Важливо! Перед застосуванням шампуню зверніться до ветеринара для діагностування дерматологічного захворювання і можливості застосування даного засобу.

Щоб шампунь «працював», необхідно після нанесення залишити його на шерсті на 5-10 хвилин і потім змити.

Чому варто купити шампунь для собак і котів Davis KetoHexidine: призначений для усунення дерматологічних проблем, пов'язаних з бактеріями, дріжджами та грибами; активні компоненти - 2% хлоргексидину глюконат і 1% кетоконазол; хлоргексидин – активне антибактеріальний засіб, усуває з поверхні шкіри бруд, токсини, алергени тощо, до нього не виробляється стійкість у бактерій та грибків; кетоконазол ефективний при дерматитах, лишаї, себореї, грибкові ураження шкіри в якості лікувального та профілактичного засобу, часто входить до складу шампунів проти лупи для людей, знімає свербіж; вівсяна мука заспокоює, пом'якшує і зволожує роздратовану шкіру, відновлює м'якість і блиск вовни; алое віра має антисептичні і бактерицидні властивості, прискорює процеси регенерації шкіри; має легкий аромат м'яти; можна використовувати для собак, котів, коней всіх порід. Країна-виробник: США.

Залишити відгук проDavis KetoHexidine Shampoo 0,355 л шампунь з 2% хлоргексидином і 1% кетоконазолом для собак і котів (KHS12)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки