Davis Extreme Edge BLUE Straight 10 ", 25,4 см ДЕВІС ЕКСТРІМ ЕДЖ прямі ножиці для стрижки собак (S.EB10S)
Davis Extreme Edge BLUE Straight 10 ", 25,4 см ДЕВІС ЕКСТРІМ ЕДЖ прямі ножиці для стрижки собак (S.EB10S) - Прев'ю фото №1

Davis Extreme Edge BLUE Straight 10 ", 25,4 см ДЕВІС ЕКСТРІМ ЕДЖ прямі ножиці для стрижки собак (S.EB10S)

  • 9 339 8 872 кешбек 110,90
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Davis DavisВиробник

Професіонали стверджують, що хороший груминговый інструмент – це 50% відсотків успішної стрижки, а відмінний інструмент – це ще зручність роботи для майстра.

Прямі ножиці для грумінгу Davis Extreme Edge BLUE гарантують красу і рівність стрижки, подарують задоволення від швидкої і якісної роботи.

Максимальний баланс інструменту забезпечить мінімум рухів для досягнення ідеального результату.

Чому варто купити ножиці для грумінгу Davis Extreme Edge BLUE Straight: універсальний професійний інструмент для грумінгу; ергономічний дизайн; плавний хід дає рівний зріз та чіткі лінії; виготовлені з високоякісної японської нержавіючої сталі 440A (твердість по Роквеллу 55-56); при належному догляді залишаються гострими довгий час навіть при інтенсивній експлуатації; невеликий кут заточування ріжучої кромки лез забезпечує гладкий і швидкий зріз навіть жорсткою і грубої вовни, «не закушуючи» при цьому окремі шерстинки; кільця ножиць розташовані на різних рівнях, мають спеціальний упор для пальця і силіконові вкладиші на внутрішній стороні, що в сукупності значно знижує навантаження на пальці і кисть, не дозволяє пальцях ковзати при роботі (вкладиші при бажанні можна зняти для очищення або збільшення внутрішнього діаметра кілець); силіконовий упор гасить удари кілець один про одного, що робить процес стрижки менше стресових для вихованця; високоточний регулятор натягу фіксує вибране положення, не дозволяючи налаштуванні ослабнути під час стрижки; підходять для повсякденного використання. В комплекті чохол на блискавці. Прямі ножиці для грумінгу 8,5" (арт. S. EB8S).

Призначені для стрижки собак малих і середніх порід, інструмент буде також зручний початківців майстрів: – загальна довжина: 21,6 см; – довжина робочого полотна (від гвинта до кінчиків): 10,7 см; – внутрішній розмір кілець з вкладишем: 1,8х2 см; – вага ножиць: 0,071 кг; – вага в чохлі: 0,195 кг; – габаритні розміри чохла (ДхШхВ): 28х8,8х2,7 див. Прямі ножиці для грумінгу 10" (арт. S. EB10S).

Ідеальні для стрижки собак великих порід: – загальна довжина: 25,4 см; – довжина робочого полотна (від гвинта до кінчиків): 15,5 см; – внутрішній розмір кілець з вкладишем: 1,8х2 см; – вага ножиць: 0,106 кг; – вага в чохлі: 0,236 кг; – габаритні розміри чохла (ДхШхВ): 30,5х8,8х2,7 див. Країна-виробник: США.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки