Davis Extreme Edge BLUE Curved 10 ", 25,4 см ДЕВІС ЕКСТРІМ ЕДЖ вигнуті ножиці для стрижки собак (S.EB10C)

Код товару: 250657203
Davis Extreme Edge BLUE Curved 10 ", 25,4 см ДЕВІС ЕКСТРІМ ЕДЖ вигнуті ножиці для стрижки собак (S.EB10C)
  • 8 530 кешбек 106,63
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Davis DavisВиробник

Професіонали стверджують, що хороший груминговый інструмент – це 50% відсотків успішної стрижки, а відмінний інструмент – це ще зручність роботи для майстра.

Зігнуті ножиці для грумінгу Davis Extreme Edge BLUE гарантують красу і плавність ліній, подарують задоволення від швидкої і якісної роботи.

Максимальний баланс інструменту забезпечить мінімум рухів для досягнення ідеального результату.

Професійна стрижка деяких порід собак (пуделів, шпицов, чорних тер'єрів, був'є, керрі блю тер'єрів, пшеничних тер'єрів, цвергшнауцерів та інших) вимагає округлих плавних ліній, цікавих форм, підкреслюють природний силует тварини.

За допомогою вигнутих ножиць можна домогтися бажаного результату набагато швидше, буквально за декілька рухів.

Чому варто купити ножиці для грумінгу Davis Extreme Edge BLUE Curved: професійний інструмент для грумінгу; ергономічний дизайн; плавний хід дає рівний зріз; дозволяють відпрацьовувати опуклі (округлість мордочки, жилетка у пуделя) і увігнуті форми (область пахової складки); виготовлені з високоякісної японської нержавіючої сталі 440A (твердість по Роквеллу 55-56); при належному догляді залишаються гострими довгий час навіть при інтенсивній експлуатації; невеликий кут заточування ріжучої кромки лез забезпечує гладкий і швидкий зріз навіть жорсткою і грубої вовни, «не закушуючи» при цьому окремі шерстинки; кільця ножиць розташовані на різних рівнях, мають спеціальний упор для пальця і силіконові вкладиші на внутрішній стороні, що в сукупності значно знижує навантаження на пальці і кисть, не дозволяє пальцях ковзати при роботі (вкладиші при бажанні можна зняти для очищення або збільшення внутрішнього діаметра кілець); силіконовий упор гасить удари кілець один про одного, що робить процес стрижки менше стресових для вихованця; високоточний регулятор натягу фіксує вибране положення, не дозволяючи налаштуванні ослабнути під час стрижки; підходять для повсякденного використання. В комплекті чохол на блискавці. Зігнуті ножиці для грумінгу 8,5" (арт. S. ЕВ8С).

Призначені для стрижки хвостів, вух, грудей, помпонів собак малих і середніх порід: – загальна довжина: 21,6 см; – довжина робочого полотна (від гвинта до кінчиків): 10,6 см; – внутрішній розмір кілець з вкладишем: 1,8х2 см; – вага ножиць: 0,074 кг; – вага в чохлі: 0,194 кг; – габаритні розміри чохла (ДхШхВ): 28х8,8х2,7 див. Зігнуті ножиці для грумінгу 10" (арт. S. ЕВ10С).

Ідеальні для стрижки собак великих порід: – загальна довжина: 25,4 см; – довжина робочого полотна (від гвинта до кінчиків): 15 см; – внутрішній розмір кілець з вкладишем: 1,8х2 см; – вага ножиць: 0,094 кг; – вага в чохлі: 0,215 кг; – габаритні розміри чохла (ДхШхВ): 30,5х8,8х2,7 див. Країна-виробник: США.

Залишити відгук проDavis Extreme Edge BLUE Curved 10 ", 25,4 см ДЕВІС ЕКСТРІМ ЕДЖ вигнуті ножиці для стрижки собак (S.EB10C)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки