Davis Chlorhexidine Spray 0,237 л спрей з 4% хлоргексидином для собак і котів із захворюваннями шкіри і шерсті (CHSP08)

Код товару: 250316303
Davis Chlorhexidine Spray 0,237 л спрей з 4% хлоргексидином для собак і котів із захворюваннями шкіри і шерсті (CHSP08)
  • 598 кешбек 7,48
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Davis DavisВиробник

Спрей Davis Chlorhexidine для собак і котів – просте у використанні засіб, який може використовуватися окремо або включатися в склад комплексної терапії при діагностуванні у домашніх вихованців дерматологічних захворювань, викликаних грибками чи бактеріями різної етіології: шкірні алергії, «гарячі точки», роздратування від укусів комах, свербіж, блошиний дерматит та інше.

Завдяки вмісту 4% хлоргексидину спрей ДЕВІС ХЛОРГЕКСИДИН допомагає вирішити проблеми з шерстю та шкірою в домашніх тварин від легкого до тяжкого ступеня захворювання.

Спрей впливає безпосередньо на шкіру, тому ефективність лікування і безпеку для тваринного максимальна.

Крім того, попереджаються рецидиви захворювання, тому що до хлоргексидину у бактерій та дріжджоподібних грибів не виробляється стійкість.

Для ветеринарних засобів концентрація 4% хлоргексидину вважається оптимальною для лікування дерматологічних проблем у собак і котів.

Важливо! Перед застосуванням спрею зверніться до ветеринара для діагностування дерматологічного захворювання і можливості застосування даного засобу.

Не використовуйте спільно зі спреєм мило і лужні шампуні, оскільки в цьому випадку хлоргексидин втратить активність.

Чому варто купити спрей для собак і котів Davis Chlorhexidine: призначений для лікування дерматологічних захворювань у собак і котів, викликаних бактеріями або мікроорганізмами: шкірні алергії, «гарячі точки», роздратування від укусів комах, свербіж, блошиний дерматит та інше; містить оптимальну концентрацію (4%) хлоргексидину; ефективний і при легкій, і при важкому ступені дерматологічного захворювання; можна використовувати спільно з шампунем ДЕВІС МАКСИМУМ ХЛОРГЕКСИДИН в проміжках між купаннями або як окремий засіб; швидко знімає запалення і заспокоює роздратовану шкіру; сприяє здоровому відростання вовни на уражених ділянках; не вимагає змивання; універсальний: можна використовувати для собак, котів, цуценят і кошенят усіх порід, а також коней та лошат. Країна-виробник: США.

Залишити відгук проDavis Chlorhexidine Spray 0,237 л спрей з 4% хлоргексидином для собак і котів із захворюваннями шкіри і шерсті (CHSP08)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки