CattyMan Freeze Dried Beef Liver Dice КЕТТИМЕН ГОВ'ЯЖЕНЬ сублімовані ласощі для котів 0.04кг 4 (SPZ1590)

Код товару: 249924603
CattyMan Freeze Dried Beef Liver Dice КЕТТИМЕН ГОВ'ЯЖЕНЬ сублімовані ласощі для котів 0.04кг 4 (SPZ1590)
  • 237 225,15 кешбек 2,82
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

CattyMan CattyManВиробник

Ласощі для котів CattyMan ГОВ'ЯЖЯ ПЕЧЕНЬ — якісний делікатес, приготований усього з 1 інгредієнта, — яловичий печінки, без додавання солі, ароматизаторів, барвників, консервантів. Печінка не зазнавала термічного оброблення.

Чудовий метод сублімаційного сушіння зберігає продукти натуральними, тому ласощі не містять жодних добавок і консервантів.

100% натуральний продукт.Ліофілізація або сублімаційне сушіння — це щадний спосіб оброблення, за якого речовина, що містить вологу, спочатку заморожується за низьких температур, а потім висушується у вакуумній камері.

Водночас продукти зберігають практично всі поживні речовини, оскільки процес сублімаційного сушіння видаляє тільки воду.

Також процес низькотемпературного заморожування печінки повністю унеможливлює ризик зараження гельмінтами.Рекомендується для котів усіх порід і кошенят віком від 2 місяців. Підходить для котів із харчовою чутливістю.

Ви можете давати ласощі прямо з пакета, розкрошити кілька шматочків і викласти в миску з кормом вашого вихованця для надання страві додаткового смаку та текстури або замочити кубики у воді, щоб отримати м'яку консистенцію.Ласощі для котів CattyMan ГОВ'ЯЖЯ ПЕЧЕНЬ упаковані в невеликі пакети-саші для зручного годування й контролю порцій.

У комплекті 4 пакети по 10 г.Кіт просить ще? ВАЖНО! Пригощайте вихованця правильно: ніколи не замінюйте ласощами повноцінне приймання їжі, особливо коли в кота є проблеми із зайвою вагою.

Ласощі — це всього 8-10% від загального добового раціону.Чому варто купити ласощі для котів КеттіМен Freeze Dried Beef Liver:100% натуральний монопротеїновий продукт;смачне та корисне доповнення до повсякденного раціону котів;добре перетравлюється, легко засвоюється;з високим вмістом корисного тваринного білка для підтримки здоров'я й активності вашого вихованця, зміцнення імунітету;яловичина печінка — чудове джерело білка та повноцінного набору амінокислот, вона багата різними вітамінами: A (в дуже великих кількостях), B7 (біотин), B2, B3, B4, B5, B8, B12, C, також у ній міститься багато мінеральних речовин (залізо, мідь, селен, марганець, цинк), що робить цей субпродукт корисним для безперебійної роботи всіх систем організму, а також для здоров'я шкіри, шерсті, кігтів, гостроти зору;не містить солі, ароматизаторів, барвників;без зернових;рекомендується для дорослих котів і кошенят старше 2 місяців;підходить для вибагливих котів або вихованців із харчовою чутливістю, а також для використання як смакова добавка до повсякденного корму: просто розкришіть у миску зі щоденним кормом.

Залишити відгук проCattyMan Freeze Dried Beef Liver Dice КЕТТИМЕН ГОВ'ЯЖЕНЬ сублімовані ласощі для котів 0.04кг 4 (SPZ1590)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки