Bluetooth-гарнітура Blackview AirBuds 7 TWS White (6931548310747)
Bluetooth-гарнітура Blackview AirBuds 7 TWS White (6931548310747) - Прев'ю фото №1
Bluetooth-гарнітура Blackview AirBuds 7 TWS White (6931548310747) - Прев'ю фото №2
Bluetooth-гарнітура Blackview AirBuds 7 TWS White (6931548310747) - Прев'ю фото №3
Bluetooth-гарнітура Blackview AirBuds 7 TWS White (6931548310747) - Прев'ю фото №4
Bluetooth-гарнітура Blackview AirBuds 7 TWS White (6931548310747) - Прев'ю фото №5
Bluetooth-гарнітура Blackview AirBuds 7 TWS White (6931548310747) - Прев'ю фото №6

Bluetooth-гарнітура Blackview AirBuds 7 TWS White (6931548310747)

  • 1 199 кешбек 73,75
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Blackview BlackviewВиробник

Насолоджуйтесь музикою, не турбуючись про батарею Активні користувачі навушників? AirBuds 7 може задовольнити всіх вас завдяки акумулятору ємністю 470 мАг, який забезпечує до 6 годин відтворення музики без підзарядки.

Крім того, ви отримуєте майже 30 годин автономної роботи з чохлом для заряджання, який забезпечує 4-5-кратне заряджання навушників.

Пориньте в музику повністю. 13-мм динамічний драйвер Багатий деталями Приємно в кожній ноті Динамічний динамік діаметром 13 мм з діафрагмами з титанового композиту PU і TI відтворює автентичний і яскравий звук, як на місці.

AirBuds 7 точно захоплює звук у ширшому діапазоні частот, щоб потішити ваш слух і розум потужнішими високими частотами, глибшими басами та чистішими середніми частотами. Автоматично блокуйте неважливий шум Включаючи адаптивну технологію шумозаглушення довкілля (ENC) з двома мікрофонами та алгоритм шумозаглушення діалогів (DNS), AirBuds 7 автоматично вмикає режим шумозаглушення, щоб унеможливити всі небажані шуми під час дзвінків, незалежно від того, чи перебуваєте ви у переповненому метро, чи у жвавому супермаркеті, чи поряд з інтенсивним рухом. Низька затримка, висока синхронізація Натисніть правий навушник на 2 секунди, щоб увімкнути ігровий режим, призначений для мінімізації затримки звуку під час гри.

Слідкуйте за візуальними ефектами та звуком, щоб забезпечити захопливі ігрові враження. Більше деталей Оновлений звук AirBuds 7 забезпечують кращу чутливість, ніж його попередник, з погляду драйверів, відтворюючи музику набагато швидше й ефективніше. IPX7 Водонепроникний Бризки. Піт.

Краплі дощу? Не проблема. AirBuds 7 міцніші, ніж можна було очікувати.

Завдяки водонепроникності IPX7 вам сподобається компанія AirBuds 7, чи то сильний дощ, чи то інтенсивне тренування в тренажерному залі. У парі раз і назавжди Коли ви відкриваєте чохол для зарядки і виймаєте навушники, дует автоматично активується.

Після першого сполучення зі смартфоном навушники відновлять автоматичне з’єднання з вашими телефонами.

Лише один раз підключіться, і ви вільні від дрібниць підключення. Інноваційний погляд, щоб задати тренд Стильний чорнильний чохол для зарядки виділяється з натовпу освіжаючим прямокутним дизайном з округленими кутами.

Відчуйте його обтічні вигини та зручну матову поверхню у своїх долонях із запаморочливою насолодою.

Розумний світлодіодний екран на передній панелі, що показує рівень заряду батареї футляра або навушників, позбавить вас від занепокоєння про батарею раз і назавжди. Призначений для оптимізованого відтворення звуку Після масштабних випробувань, спрямованих на поліпшення досвіду носіння AirBuds 7 тисячами користувачів, навушники спроєктовані так, щоб щільно і без проблем сидіти у вухах з мінімальним тиском і максимальним комфортом незалежно від різних контурів вух. Легкий кран, інтелектуальне управління AirBuds 7 забезпечують інтуїтивно зрозумілий контроль над собою за допомогою простих кроків постукування.

Не потрібно діставати смартфон з кишені або сумки, тому що тільки легкі натискання на навушники можуть зробити для вас набагато більше.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки