БФП ink color A3 Epson EcoTank L8180 32_33 ppm Duplex USB Ethernet Wi-Fi 6 inks Black Pigment (C11CJ21403)

Код товару: 251518003
БФП ink color A3 Epson EcoTank L8180 32_33 ppm Duplex USB Ethernet Wi-Fi 6 inks Black Pigment (C11CJ21403)
  • 29 935 кешбек 342,81
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип пристрою
  • Бездротові інтерфейси
  • Кількість кольорів
  • 6
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Epson EpsonВиробник

Новий набір чорнила для бездоганних фотографій і чіткого тексту
Шестикольорова система друку включає стандартні CMY-кольору (блакитний, пурпурний і жовтий), два контейнери з чорним чорнилом: пігментними для друку текстів і водорозчинними для друку фотографій. Вперше в шестикольорових моделях серії використовуються чорнило сірого відтінку – вони покращують якість чорно-білих відбитків і дозволяють уникнути ефекту бронзінга.

Оригінальні водорозчинні чорнило ідеально підходять для друку фотографій – змішуючись між собою, вони забезпечують яскраві насичені кольори і плавні переходи відтінків на фотопапері. У свою чергу, чорні пігментні чорнило відмінно справляються з печаткою текстів і графіків. Вони моментально висихають, що не змащуються при виділенні маркером і не розтікаються при попаданні води.

Високий ресурс стартового комплекту витратних матеріалів
Друкуйте багато, друкуйте довго – одного набору чорнила вистачить на друк до 6200 кольорових і 6700 год/б2 документів або ж 2300 фотографій формату 10х15.

Друк з карт пам'яті
Друкуйте фотографії без підключення до ПК – завдяки сенсорному РК-екрану з діагоналлю 10,9 см і слотів для читання карт пам'яті ви можете не тільки друкувати, а й редагувати фотографії безпосередньо з вашого БФП Epson.

Бездротова друк з Wi-Fi Direct – просто як раз, два, три
Вбудований модуль Wi-Fi Direct дозволяє безпосередньо з'єднати між собою принтер і мобільний пристрій без додаткового проміжної ланки у вигляді роутера. Ваш принтер з'явиться в списку доступних бездротових з'єднань – підключіться до нього, потім запустіть один з додатків сервісу Epson Connect. Тепер ви можете друкувати фотографії і документи, сканувати зображення на смартфон, стежити за рівнем чорнила і багато іншого.

Підтримка додатка Epson Smart Panel
Скористайтеся новим додатком Epson Smart Panel, яке дозволяє друкувати безпосередньо з вашого смартфона, а також володіє такими функціями, як просте підключення через QR-код, відстеження рівня чорнила, сканування і безліч інших аж до віддаленого увімкнення/вимикання вашого друкувального пристрою.

Друк на CD/DVD дисках
Створюйте унікальні колекції CD і DVD з ексклюзивними обкладинками – спеціальний лоток для друку на поверхні дисків входить в комплект поставки. Використовуйте для друку диски зі спеціальним покриттям для струменевого друку.

Підключення по мережі Ethernet
Завдяки можливості мережевого підключення БФП може використовуватися в умовах невеликого офісу. Пристрій можна підключити по мережі Ethernet відразу до декількох ПК і одночасно виконувати різні завдання, прискорюючи робочий процес: наприклад, друкувати документи з комп'ютера одного співробітника і відправляти відскановані копії на ПК іншого.

Автоматичний двосторонній друк A4
Epson L8180 підтримує функцію автоматичного двостороннього друку. Щоб надрукувати текст з двох сторін, не потрібно вручну перевертати лист, досить вибрати функцію в меню драйвера, і пристрій зробить це автоматично.

«Key Lock» – унікальна система безпомилкової заправки чорнила
Процес поповнення чорнильних ємностей став ще зручніше – контейнери різних кольорів мають різну форму носика для заправки, яка підходить тільки до одного заправного отвору по принципом ключа із замком.

Клапан «Ink Lock» – ні краплі мимо
Чорнильні контейнери нового покоління оснащені спеціальним вбудованим клапаном, що захищає від випадкового проливання.

При установці контейнера в отвір для заправки клапан відкривається, і чорнило починають надходити в систему друку. Як тільки ви виймаєте контейнер із заправного отвору – клапан закривається, і чорнило залишаються всередині, навіть якщо контейнер перевернуть.

Лотки для різних типів і розмірів паперу аж до А3 формату
Epson L8180 оснащений декількома лотками для завантаження паперу, що дозволяє одночасно працювати з різними форматами і типами паперів. Якщо ви друкували документи формату А4, а потім хочете надрукувати фотографії формату 10х15 або креслення А3 формату, вам не доведеться кожного разу міняти папір. Просто задайте тип і формат паперу в драйвері пристрою, і воно саме визначить лоток з носієм потрібного формату.

Сканування можливо тільки в форматі А4.

Залишити відгук проБФП ink color A3 Epson EcoTank L8180 32_33 ppm Duplex USB Ethernet Wi-Fi 6 inks Black Pigment (C11CJ21403)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки